Search

Χιονοστιβάδα «σκέπασε» ξενοδοχείο στην Ελβετία

Η κακοκαιρία συνεχίζει να δείχνει τις απειλητικές της διαθέσεις στην Ευρώπη, χωρίς τελειωμό. Σειρά είχε την Πέμπτη η Ελβετία, όπου βρέθηκε κυριολεκτικά στο έλεος του χιονιά. Χιονοστιβάδα παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμα της και στην συνέχεια κατέληξε σε ξενοδοχειακή μονάδα.

Όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, τεράστιες ποσότητες χιονιού κατέβηκαν από το βουνό στο πέρασμα Schwagalp και «έθαψαν» στην κυριολεξία, τμήματα των κτιριακών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου Santis, στο ανατολικό τμήμα της χώρας. Η χιονοστιβάδα ήταν τόσο έντονη, που κάλυψε επίσης αυτοκίνητα και λεωφορεία, που βρίσκονταν έξω παρκαρισμένα.

Το χιόνι εισέβαλε και στους εσωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, την τραπεζαρία, το lobby, που ήταν γεμάτο από εκδρομείς, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν θύματα.

Σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Swiss Tagblatt, τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρώς, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ένοικοι του ξενοδοχείου αναγκάστηκαν να σκάψουν για να βγουν από το χιόνι.

Πληροφορίες από Athens Voice

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close