«Σύζευξη» σε Messenger, Whatsapp και Instagram ως το τέλος του 2019 «Σύζευξη» σε Messenger, Whatsapp και Instagram ως το τέλος του 2019
Με προτροπή του Mark Zuckerberg, μέχρι το τέλος του 2019 σύμφωνα με το BBC, θα «συγχωνευτούν» οι υπηρεσίες μηνυμάτων του Facebook, του Whatsapp και... «Σύζευξη» σε Messenger, Whatsapp και Instagram ως το τέλος του 2019

Με προτροπή του Mark Zuckerberg, μέχρι το τέλος του 2019 σύμφωνα με το BBC, θα «συγχωνευτούν» οι υπηρεσίες μηνυμάτων του Facebook, του Whatsapp και του Instagram.

Βέβαια, όλες οι άλλες λειτουργίες των παραπάνω εφαρμογών θα παραμείνουν ανεξάρτητες. Το λεγόμενο merge, θα έχει ως σκοπό να αυξήσει τη χρησιμότητα των εφαρμογών και επίσης αυτό που θέλει να πετύχει ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg, είναι να κάνει τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας τις παραπάνω εφαρμογές.

Όμως πως θα λειτουργεί αυτή η συγχώνευση;

Με τη δημιουργία ενός κοινού πυρήνα ανάμεσα σε Messenger, Whatsapp και Instagram, θα λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία και έτσι οι χρήστες θα μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: