Search

Η νέα προσπάθειά του Mark Zuckerberg να ανακτήσει την χαμένη φήμη του Facebook

Το 2018, το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Facebook κόστισε πολύ στον Mark Zuckerberg και τώρα είναι έτοιμος να δώσει bonus απολαβών στους υπαλλήλους που θα βοηθήσουν στην ανάκτηση της φήμης και της αξιοπιστίας του Facebook.

Σύμφωνα με το Business Insider, το Facebook θα δώσει οικονομικά κίνητρα στους εργαζομένους του, άλλα δεν έχει γίνει σαφές πως θα αποτιμάτε η προσφορά τους.

Οι εργαζόμενοι θα έχουν bonus ανάλογο με την προσφορά τους, που θα αποσκοπεί στο κοινό συμφέρον.

Το κοινό συμφέρον για τον CEO του Facebook, Mark Zuckenberg, ορίζεται ως:

Επίλυση των προβλημάτων του Facebook, όπως η παρέμβαση στις εκλογές, προσφορά προϊόντων που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων, υποστήριξη μικρών επιχειρήσεων και περισσότερη διαφάνεια.

Εκπρόσωπος του Facebook σε δήλωση του στο Business Insider, σημείωσε πως, «τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο με τον οποίο τρέχουμε το Facebook. Αυτή η συγκεκριμένη αλλαγή έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι προτρέπουμε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να σημειώνουν πρόοδο στα βασικά κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το διαδίκτυο και η εταιρεία μας».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: Reader.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close