Search

Ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος που αναζητά απεγνωσμένα γαμπρό για την κόρη του

Σύμφωνα με τη Dailymail, ο Ταϊλανδός εκατομμυριούχος, Άρνον Ρόντθονγκ, διατίθεται να δώσει 315.000 δολάρια, σε όποιον παντρευτεί την 26χρονη παρθένα κόρη του, Καρνσίτα.

Όμως τα δώρα στο επίδοξο γαμπρό δεν σταματούν εδώ καθώς μαζί με τα 315.000 δολάρια θα μεταβιβαστούν στο όνομα του το μερίδιο της Καρνσίτα από τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τα περιουσιακά της στοιχεία.

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για τα χαρακτηριστικά του επίδοξου συζύγου της Καρνσίτα καθώς το μόνο που θέλει ο πατέρας της, είναι κάποιον να την κάνει ευτυχισμένη και να συνεχίσει το έργο του στις οικογενειακές επιχειρήσεις και να εργάζεται σκληρά. Βέβαια η κόρη του θα προτιμούσε να πάρει εκείνη τα λεφτά και να τα χρησιμοποιήσει για να κάνει πλαστικές επεμβάσεις, όπως δηλώνει η ίδια.

Ο 58χρονος είναι παραγωγός ενός φρούτου που ονομάζεται ντούριαν και είναι γνωστό για την πολύ κακή και έντονη οσμή του αλλά και για την καταπληκτική του γεύση.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close