Search

HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών

Η πρώτη Διεθνής ανακοίνωση και προβολή του αναπτυξιακού-πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο «HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών» ( www.heptapolis.com ), έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4η Ιουλίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο, Αίθουσα 5 (αίθουσα επισήμων συνεντεύξεων), καθώς και στις αίθουσες 3 και 2.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Δεσφίνας Χ. Καλιακούδας, στο μέσον ο Δήμαρχος Δελφών Παναγιώτης Ταγκαλής και ο Πρόεδρος του Σωματείου «ΟΛΥΜΠΟΣ-Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο» Παύλος Πισσάνος

Προηγήθηκαν χαιρετισμοί από εκπροσώπους, πολιτιστικών, τεχνολογικών και ακαδημαϊκών φορέων. Μεταξύ αυτών ακούσθηκαν χαιρετισμοί από το Δήμαρχο των Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλή, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο της Ν.Δ. βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη, τον Αρχιδούκα των Αψβούργων, κ. Andreas Salvador, το Σουλτάνο του Σούλου, Sultan Muedzul Lail Tan Kiram, τον Καθηγητή Φυσικής του Διαστήματος κ. Ξενοφώντα Μουσά, τον Καθηγητή Ηλία Νομπιλάκη, ειδικό σύμβουλο του Δικτύου Θεσμοθετημένων Πανεπιστημιακών Εργαστηρίων και Ιδιωτικών Φορέων, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, κ. Ισίδωρο Κούβελο, την Περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα, την Ελληνίδα Πρόξενο στο Προξενείο της Κένυας κ. Βίκυ Πανταζοπούλου, το Βουλευτή και υπεύθυνο σε θέματα Ομογένειας, κ. Δημήτριο Κούβελα και άλλους. Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο Β’ εκπροσώπησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Άνθιμος Ηλιόπουλος.

O διεθνούς φήμης Αρχιτέκτονας Ιωάννης Βικέλας και ο εμπενευστής της «HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών» Παύλος Πισσάνος 

Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δελμούζος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ενότητας Δεσφίνας κ. Χαράλαμπος Καλλιακούδας, ο βουλευτής κ. Γεώργιος Βλάχος και ο βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, εκδότες εφημερίδων και περιοδικών και άλλοι.


Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν ο επιχειρηματίας, πολιτικός μηχανικός κ. Βασίλειος Καρποδίνης.

Στην προβολή των έργων παρουσιάστηκαν, προσομοιώσεις 3D, στις θεματικές των τριών πόλεων της Τριλογίας με απεικόνιση της οικοδόμησης τριών πόλεων κλασικών προτύπων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών, που δημιούργησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έντονο θέμα συζητήσεων και ερωτημάτων. Η HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και σημαντικότερα αναπτυξιακά προγράμματα στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Συνεργάτες της Heptapolis – Tριλογία και προσκεκλημένοι στην παρουσίαση του έργου

Το Σωματείο Όλυμπος και ο εμπνευστής της Heptapolis – Tριλογία, Παύλος Πισάνος βρίσκονται σε επαφή με μεγάλες εταιρείες και διεθνή funds για συμμετοχή του αναπτυξιακού προγράμματος σε Ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα χρηματοδοτήσεων.

Η Ρένα Τερζούδη, Business Development Manager της BCImedia, η Γ.Γ. Sciacca και επιστημονική συνεργάτις της BCImedia Βίκυ Μπαφατάκη και ο ιδιοκτήτης και CEO του Group BCImedia Inc Αναστάσιος Χατζηθεοφάνους 

Οι μεγάλοι ομογενειακοί όμιλοι του Εξωτερικού (ΑΧΕΠΑ, Ροταριανοί, κ.ά.) ενημερώνονται για τον τρόπο συμμετοχής τους σε αυτό το μεγαλόπνοο αναπτυξιακό έργο της σύγχρονης Ελλάδος, ενώ τα εκτελεστικά επιτελεία της «Τριλογίας» ετοιμάζουν προτάσεις συνεργασίας και αμοιβαίων ανταλλαγών προς τον Ο.Η.Ε, την UNESCO και άλλα μεγάλα Διεθνή Ιδρύματα, το αποτέλεσμα των οποίων θα καθιστά τους Δελφούς Κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας για όλους τους λαούς της Γης.

Την καλλιτεχνική σκηνοθεσία της εκδήλωσης ανέλαβε ο έμπειρος σκηνοθέτης και παραγωγός κ. Σπάρτακος Πατεράκης.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close