Search

O ηθοποιός Burak Hakki προσκεκλημένος σε εκδήλωση των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca στη Ρόδο

Τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, με έδρα εκδηλώσεων το Βατικανό (Ρώμη), στο πλαίσιο της υλοποίησης δράσεων παγκοσμίως που στηρίζουν τον πολιτισμό, την κοινωνία και τους νέους, προσκάλεσαν τον δημοφιλή Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki να συμμετάσχει στο πολιτιστικό εθελοντικό διήμερο «Επιρροές στο χρόνο… Δωδεκάνησα και Πολιτισμός». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 στο νησί της Ρόδου.

Ο ηθοποιός αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση και θα συμμετάσχει με τον διάσημο σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή σε εκδήλωση με τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο σκηνοθέτης θα αναδείξει τις εμβληματικές προσωπικότητες που φώτισαν τους δρόμους της ιστορίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μέσα από την κινηματογραφική τριλογία: Καβάφης, Ελ Γκρέκο, Βαρβάκης (Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με τους φοιτητές.

Ο Burak Hakki θα παρακολουθήσει τη βράβευση από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca καθώς επίσης και τη μεγάλη συναυλία του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, όπου θα τραγουδήσει και η Τουρκάλα Fide Koksal.

Κατά την παραμονή του στη Ρόδο θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει για θέματα πολιτιστικού εθελοντισμού με τη Γενική Γραμματέα των Διεθνών Βραβείων, Aρχαιολόγο – Επικοινωνιολόγο Βίκυ Μπαφατάκη, το συγγραφέα Γιώργο Τσούκαλη, καθώς και με στελέχη των Βραβείων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Να σημειώσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός θα συμμετάσχει στην τελετή των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca στο Βατικανό στις 16 Νοεμβρίου, όπου θα παραδώσει Βραβείο στην κατηγορία νέων 18-35 ετών.

Από Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Γραμματείας
Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca
PEOPLE NEWS

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close