Search

Μαγνήτισαν τα βλέμματα τα νυφικά της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής

Τα υπέροκομψα, αισθησιακά και θηλυκά νυφικά που δημιούργησε η ταλαντούχα Γρεβενιώτισσα σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου φόρεσαν είκοσι μούσες – μοντέλα, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014, στην κατάμεστη αίθουσα Νίκος Σκαλκώτας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην παρουσίαση της Bridal Exclusive Collection S/S 2014.

Σε συνεργασία με την L’ Oréal Paris η σχεδιάστρια Βάσια Τζοτζοπούλου παρουσίασε τη μοναδική νέα της συλλογή νυφικών, που αποπνέει έναν μυστηριώδη ερωτισμό και θυμίζει τα μπουντουάρ των γυναικών σε εποχές που η θηλυκότητα ήταν ένα αισθησιακό μυστικό…

Τα νυφικά της Βάσιας Τζοτζοπούλου από αιθέρια υλικά, διαφάνειες, μετάξι, βαμβάκι, τούλι, οργάντζα, δαντέλα και σατέν, τα κομψά εσώρουχα νυφικά, με τις χειροποίητες τεχνοτροπίες και τα υποδήματα Sagiakos «παντρεύτηκαν» με τις νέες τάσεις της μόδας στο νυφικό χτένισμα και στο make up για την πιο όμορφη, ξεχωριστή κι ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της γυναίκας.

«Ψηλά η νύχτα μοιάζει έρωτας… Εκλύομαι απ’ τα φεγγάρια τι δρόμους ανοίγουν για να βρεις αγαπημένη», έγραφε σε ένα ποίημά του για τη σελήνη ο Νίκος Καρούζος. Από τη σελήνη και τη θηλυκότητά της εμπνέεται και το show της Βάσιας Τζοτζοπούλου με την υποβλητική ατμόσφαιρα και τη μουσική.

Από τη μυστηριώδη γοητεία της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού μέχρι τη δυναμική πανσέληνο που συμβολίζει την ολοκλήρωση. Όλα αυτά άλλωστε είναι και η γυναίκα: γοητευτική, μυστηριώδης, αισθησιακή, διαισθητική και ερωτική… αλλά «κι ὁλόκληρο τὸ ἄγνωστο τὴν ὥρα ποὺ βραδιάζει».

Η σχεδιάστρια δήλωσε για την προσωπική της επίδειξη νυφικών: «Είναι ο καινούριος μου στόχος – παιχνίδι… Στις 12 Ιανουαρίου 2014 παρουσίασα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την collection μου με Νυφικά για την άνοιξη – καλοκαίρι 2014. Είμαι τυχερή, γιατί σ’ αυτό μου το εγχείρημα είχα χορηγό και συνεργάτη την εταιρεία L’ Oréal Paris. Για μένα κάθε γυναίκα είναι η ηρωίδα ενός έργου όπου πρωταγωνιστεί.

Στη φωτογραφία διακρίνονται η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, η Βάσια Τζοτζοπούλου, η Παναγιώτα Βλαντή και η Μαρία Σολωμού.

Διάλεξα λοιπόν σ’ αυτό το έργο είκοσι ηρωίδες μου – μοντέλα να έχουν ως θέμα τις διαφάνειες και τον αισθησιασμό. Το όνειρό μου λοιπόν είναι με τα Νυφικά που δημιούργησα, το ανάλογο μακιγιάζ και τα μαλλιά, να ανεβάσω στην σκηνή του Μεγάρου είκοσι μούσες, που θα αποπνέουν θηλυκότητα και αισθησιασμό. Δούλεψα σκληρά γι’ αυτό, αλλά αυτή η δίνη δημιουργικότητας, με ανανεώνει!»

Η Βάσια Τζοτζοπούλου με μέλη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca: Αγγελική Τριάντη, Δήμητρα Λαμπρέτσα, Βάσια Τζοτζοπούλου, Φωτεινή Βρύνα και Ειρήνη Δεσποτίδη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την επίδειξη της σχεδιάστριας Βάσιας Τζοτζοπούλου από το χώρο του θεάματος, οι ηθοποιοί Παναγιώτα Βλαντή και Μαρία Σολωμού, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και στελέχη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, η Καθηγήτρια Φωτεινή Βρύνα – Συντονίστρια Ελλάδας, η εικαστικός Δήμητρα Λαμπρέτσα, η μεταφράστρια Ειρήνη Δεσποτίδη και η δημοσιογράφος Αγγελική Τριάντη.

από την Αγγελική Τριάντη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close