Search

H διάσημη fleuriste Philippa Craddock θα διακοσμήσει τον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Την Κυριακή 1η Απριλίου, το παλάτι του Kensington, ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας και η Meghan Markle, επέλεξαν το ανθοπωλείο και την fleuriste που θα διακοσμήσει τον γάμο τους.

Ο λόγος για την Philippa Craddock, η οποία είναι μια ανθοπώλης που έχει συνεργαστεί με σημαντικές εταιρείες όπως η Hermes, η Dior, Alexander McQueen και φυσικά τη βρετανική Vogue.

Σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε το παλάτι Kensington την Κυριακή, αποκαλύφθηκε ότι η Craddock, αποφασίστηκε για το σχεδιασμό της εκδήλωσης και θα χρησιμοποιήσει ως επί το πλείστον, λουλούδια και φυτά που φύονται στην Αγγλία.

Στο Twitter, το παλάτι του Kensington, αποκάλυψε επίσης, κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα και το στυλ του γάμου.

«Οι λουλουδένες κατασκευές στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, θα δημιουργηθούν με φυτά και λουλούδια τοπικής προέλευσης, πολλά από τα οποία θα προέρχονται από τους κήπους και το πάρκο του The Crown Estate και του Windsor Great Park. Όπου είναι δυνατόν, η Philippa θα χρησιμοποιήσει λουλούδια και φυτά που είναι εποχιακά και ανθίζουν φυσικά το Μάιο, καθώς και λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και άλλα», αναφέρουν τα status.

Όπως ανέφερε η ίδια η Philippa Craddock, «Η διαδικασία ήταν μέχρι στιγμής δημιουργική και διασκεδαστική και η συνεργασία με το ζευγάρι των μελλονύμφων εξαιρετική».

«Με χαροποιεί και με τιμά ιδιαίτερα που με επέλεξαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle για την διακόσμηση του γάμου τους» συμπλήρωσε η ίδια, όπως αναφέρει το itv.com. Μετά τη γαμήλια τελετή, τα λουλούδια θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Επιμέλεια: Τζιώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close