Search

Η 23χρονη Winnie Harlow με τη λεύκη που άλλαξε τα πρότυπα της μόδας!

Η Καναδέζα Winnie Harlow, είχε κάθε άλλο παρά εύκολα παιδικά χρόνια..

Στην ηλικία των τεσσάρων διαγνώστηκε με λεύκη, μια νόσο του δέρματος που έχει σαν αποτέλεσμα την εμφάνιση λευκών κηλίδων στο δέρμα. Προς το παρόν δεν υπάρχει θεραπεία για αυτήν τη νόσο, ούτε υπάρχουν φάρμακα που να καθυστερούν ή να περιορίζουν τα συμπτώματα της ασθένειας.

Έπεσε θύμα bullying στο σχολείο για την εξωτερική της εμφάνιση, με τους συμμαθητές της να την αποκαλούν “αγελάδα” και “ζέβρα”.

Σε μα πρόσφατη συνέντευξή της στο CNN, εξομολογήθηκε πως ήταν πάντα ευτυχισμένη, αλλά δεν ήταν άνετη.

«Γεννήθηκα με μια δερματική κατάσταση που ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί σε νεαρή ηλικία, καθώς τα άλλα παιδιά δεν το καταλάβαιναν. Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη στο σπίτι, ήταν δύσκολο στο σχολείο… Από ένα σημείο και μετά η κατάσταση κλιμακώθηκε σε βαθμό ανυπόφορο για εμένα, για αυτό και αναγκάστηκα να φύγω από το σχολείο και να ξεκινήσω μαθήματα στο σπίτι».

Η πραγματικότητα εκείνη, απέχει πολύ από την σημερινή πραγματικότητα της Harlow, η οποία μετράει πλέον περισσότερους από 1 εκατ. followers στο Instagram, είναι το πρόσωπο της Ισπανικής εταιρείας Desigual, έχει φωτογραφηθεί από τον Nick Knight, του οποίου το portfolio περιλαμβάνει ονόματα όπως Kate Moss, Lady Gaga, Kanye West και είναι πλέον μια από τα πιο αναγωρίσιμα μοντέλα της παγκόσμιας μόδας.

Παρόλα αυτά, η ίδια δηλώνει, ότι τα πράγματα λειτουργούν υπέρ της, και αυτό γιατί, έχει αποδεχθεί τη διαφορετικότητά της και την έχει χρησιμοποιήσει υπέρ της.

«Οταν αγάπησα τον εαυτό μου, έτσι ακριβώς όπως είναι, οι ευκαιρίες άρχισαν να πέφτουν βροχή και ευχαριστώ τον Θεό για αυτό. Προσπαθήστε να αγαπήσετε τον εαυτό σας έτσι όπως είναι».

Έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο America’s Next Top Model που την ανέδειξε. Μέσα από αυτό, της δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει το δικό της μήνυμα κατά του bullying και του ρατσισμού.

Η πάθηση της Winnie Harlow έγινε το δυνατό της σημείο, ένα προσόν-διαβατήριο στον κόσμο της μόδας!

Επιμέλεια: Τζιώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close