Search

Τα πιο γνωστά έργα του Ρόαλντ Νταλ παίρνουν ζωή σε μια νέα σειρά animation από το Netflix

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου η πλατφόρμα streaming Netflix αποκάλυψε πως πολύ σύντομα μια σειρά έργων του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ θα γυριστούν στη μικρή οθόνη. Βιβλία και ιστορίες όπως «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», η «Ματίλντα», το “The BFG” και το “The Twits” θα πάρουν ζωή με τη μορφή animation.

Η οικογένεια του Νορβηγού συγγραφέα που διαχειρίζεται τα δικαιώματα των έργων του έχει δώσει την άδεια στην πλατφόρμα για την έναρξη αυτής της μεγάλης παραγωγής, που θα ξεκινήσει μέσα στο 2019. Η χήρα του Ρόαλντ Νταλ δήλωσε πως «στόχος είναι τα παιδιά από όλον τον κόσμο να ζήσουν την εμπειρία της μαγείας και των θετικών μηνυμάτων που μεταφέρουν οι ιστορίες του Νταλ. Η συνεργασία με το Netflix σηματοδοτεί μια σημαντική κίνηση και ένα νέο κεφάλαιο για την Roald Dahl Story Company. Ο Ρόαλντ ξέρω πως θα ήταν ενθουσιασμένος». Στόχος είναι το κοινό όλων των ηλικιών, ενώ η αφήγηση θα παραμείνει κοντά στα προτότυπα έργα.

Κινηματογραφικές μεταφορές των έργων του Ρόαλντ Νταλ με μεγάλη επιτυχία στα box office έως και σήμερα είναι η «Ματίλντα» του Ντάνι Ντε Βίτο το 1996 και ο «Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Τιμ Μπάρτον το 2005 με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.

Πηγή: Ελculture

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close