Search

Κάποτε υπήρξαν μοντέλα… μετά έγιναν διάσημοι ηθοποιοί

Γκαλ Γκαντότ

Πριν γίνει μια από τις υψηλότερα αμειβόμενες ηθοποιούς στον κόσμο μετά την εκπληκτική επιτυχία των ταινιών “Wonder Woman” (2017, 2020), η Γκαντότ ήταν ήδη ένα κορυφαίο όνομα στον κόσμο της μόδας. Ήταν το πρόσωπο των διεθνών εκστρατειών γνωστών προϊόντων όπως τα αυτοκίνητα της Jaguar και παρουσιάστηκε σε περιοδικά μόδας όπως το FHM, το Cosmopolitan και το Glamour.

Κάρα Ντελεβίν

Το βρετανικό μοντέλο μπήκε στον κόσμο της μόδας σε νεαρή ηλικία. Έχει κάνει διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλες εταιρίες όπως η H & M, η Burberry και η Chanel, μεταξύ άλλων. Έκανε το ντεμπούτο της σε ένα μικρό ρόλο στην ταινία του 2012 “Άννα Καρένινα”.

Κάμερον Ντίαζ

Η Ντίαζ άρχισε να εργάζεται ως μοντέλο από τα 16 της σε διαφημίσεις για τον Calvin Klein και τον Levi’s. Με το ρόλο της στην κωμωδία του 1994 “The Mask” με τον Τζιμ Κάρεϊ η καριέρα της απογειώθηκε.

Τζέιμι Ντόρναν

Ο Ντόρναν εμφανίστηκε σε διάφορες διαφημίσεις για εταιρίες όπως Dior, Calvin Klein και Levi’s. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο “Marie Antoinette” (2006). Ασχολήθηκε επίσης με την τηλεοπτική σειρά “Once Upon a Time” και έπαιξε το ρόλο του Christian Gray στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι».

Μέριλιν Μονρόε

Ενώ εργαζόταν ως μοντέλο σε περιοδικά, ξεκίνησε να κάνει ταινίες όπως το «Μερικοί το προτιμούν καυτό».

Χάλι Μπέρι

Κέρδισε το Όσκαρ για την ταινία “Monster’s Ball” το 2001 ενώ η καριέρα της σαν μοντέλο είχε ξεκινήσει από το 1980.

Μόνικα Μπελούτσι

Για να ακολουθήσει μια καριέρα ως μοντέλο, η Μπελούτσι εγκατέλειψε τις σπουδές της στη νομική και μετακόμισε στο Μιλάνο το 1988, όπου και δούλεψε με το πρακτορείο μοντέλων Elite Model Management. Το 1989, είχε ήδη καθιερωθεί και δούλευε με εταιρίες όπως οι Dolce & Gabbana και Elle.

Ούμα Θέρμαν

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue το 1985 και το 1986 και ήταν μοντέλο για τους Christian Dior, Louis Vuitton και Givenchy.

Μπρουκ Σιλντς

Ακόμη και προτού γίνει διάσημη ηθοποιός, η Σιλντς είχε καθιερωθεί ως μοντέλο και εργαζόταν για τον Calvin Klein. Έκανε επίσης εξώφυλλα στη Vogue.

Άστον Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ εμφανίστηκε σε καμπάνιες εσώρουχων για εταιρίες όπως ο Joe Boxer και ο Calvin Klein.

Τζένιουαρι Τζόουνς

Ως μοντέλο, η Τζόουνς εργάστηκε για εταιρίες όπως οι Abercrombie & Fitch, Versace και Kérastase, μεταξύ άλλων. Ως ηθοποιός, έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά “Mad Men” (2007-15), για την οποία ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα για την καλύτερη ηθοποιό σε τηλεοπτική σειρά.

Τζος Ντουχάμελ

Ο Ντουχάμελ ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο προτού να εισέλθει στο χώρο του θεάματος. Κέρδισε στο International Modeling and Talent Association ως μοντέλο για το 1997.

Ελ Μακφέρσον

Από τότε που ξεκίνησε τη σταδιοδρομία ως μοντέλο στη δεκαετία του ’80, η Μακφέρσον έκανε εξώφυλλα σε περιοδικά όπως το Elle, το Harper’s Bazaar και την Vogue.

Λίλη Κόλινς

Το 2007, η Κόλινς ονομάστηκε Διεθνές Μοντέλο της Χρονιάς από το περιοδικό Glamour της Ισπανίας.

Κέιτ Άπτον

Η Άπτον έχει κάνει πολλά εξώφυλλα σε διάφορα περιοδικά, όπως το Sports Illustrated, το Cosmopolitan και το Esquire.

Νταϊάν Κρούγκερ

Το μοντέλο από τη Γερμανία έχει περπατήσει στις πασαρέλες για εταιρίες, όπως οι Marc Jacobs και Dolce & Gabbana. Έκανε επίσης εξώφυλλα στη Vogue και τη Marie Claire, μεταξύ άλλων.

Όλγκα Κιριλένκο

Η Κιριλένκο έκανε εξώφυλλα σε διάφορα περιοδικά όπως στη Vogue και στο Elle προτού να πρωταγωνιστήσει στην ταινία “Hitman” το 2007.

Σούκι Γότερχαουζ

Είναι μοντέλο από την ηλικία των 16 και έκανε πασαρέλες για εταιρίες όπως Burberry, Marks και Spencer και Tommy Hilfiger. Εμφανίστηκε επίσης στο εξώφυλλο των mainstream περιοδικών μόδας, όπως της Vogue και του Elle.

Ίαν Σόμερχαλντερ

Ο Σόμερχαλντερ υπήρξε μοντέλο για οίκους όπως Versace, Calvin Klein και Gucci κατά τα πρώτα στάδια της καριέρας του.

Σάρον Στόουν

Η Στόουν κέρδισε τα καλλιστεία το 1976 και δούλεψε σε περιοδικά και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ρεμπέκα Ρομίζ

Η Ρομίζ ήταν μοντέλο για τους Christian Dior, Tommy Hilfiger και Victoria’s Secret πριν παίξει στην ταινία “X-Men” το 2000.

Λιλ Κολ

Στα 16 της, η Κολ εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού Vogue και συνέχισε να συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους όπως οι Chanel, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier και Versace.

Λόρεν Μπακάλ

Η Μπακάλ μπήκε στο χώρο του μόντελιγκ το 1940.

Ρενέ Ρουσό

Η Ρουσό ήταν κορυφαίο μοντέλο στη δεκαετία του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, έχοντας συνεργαστεί με οίκους όπως ο Francesco Scavullo και Versace. Μετά από πολλά εξώφυλλα στη Vogue έκανε και τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Ντρι Χέμινγουεϊ

Έγινε γνωστή ως το πρόσωπο της καμπάνιας του Gianfranco Ferré και έχει κάνει πασαρέλες για εταιρίες όπως Givenchy and Calvin Klein.

Τζόι Μπριάντ


Άφησε το Yale για να γίνει μοντέλο και εργάστηκε με οίκους όπως Tommy Hilfiger, Ralph Lauren και Victoria’s Secret.

Πηγή: msn.com

 

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close