

Ρωσίδα νοσοκόμα εμφανίστηκε με εσώρουχα κάτω από την προστατευτική στολή
LIFE STYLEΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΣΜΟΣ 20 Μαΐου 2020 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ 0

Viral έγινε στη Ρωσία μια νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της πόλης Τούλα, η οποία, σύμφωνα με το Russia Today, εμφανίστηκε στη βάρδιά της φορώντας εσώρουχα κάτω από τη διάφανη προστατευτική στολή για κορωνοϊό.
Στη φωτογραφία φαίνεται η νοσοκόμα, η οποία φοράει ειδικά γυαλιά, να κρατάει έναν δίσκο με φάρμακα τα οποία ετοιμάζεται να μοιράσει στους ασθενείς.
Η πόλη Τούλα είναι η μεγαλύτερη πόλη της ομώνυμης επαρχίας και βρίσκεται 193 χλμ. νότια της Μόσχας.
Πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα Tulskie Novosti, η οποία και αποκάλυψε τη φωτογραφία, υποστήριξε ότι οι ασθενείς δεν έδειξαν να ενοχλούνται μολονότι ορισμένοι κάρφωσαν με το βλέμμα τους τη νοσοκόμα.
Η ίδια πηγή υποστηρίζει ότι η νεαρή νοσοκόμα αποφάσισε να φορέσει μόνο τα εσώρουχα γιατί ζεσταινόταν με την ειδική στολή την οποία είναι υποχρεωμένη να φοράει αγνοώντας ότι αυτή ήταν τόσο διαφανής.
Η περιφερειακή υπηρεσία του υπουργείου Υγείας επέπληξε την νοσοκόμα σημειώνοντας ότι είχε παραβιάσει τις σχετικές οδηγίες. «Υπενθυμίζεται στους εργαζόμενους ότι πρέπει να συμβιβάζονται με τις απαιτήσεις των μέτρων ασφαλείας και εμφάνισης» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Πηγή: Protothema.gr
Σχετικά
- Πρόταση- προτροπή εμβολιασμού των πολιτών έναντι του νέου Κορωνοιού από την χειρουργό οφθαλμίατρο Δέσποινα Σταμπουλή
- Ο βραβευμένος δημοσιογράφος Σωτήρης Σκουλούδης «Θυμάται…»
- Eξορίστηκε και έγινε fashion icon: Η ιδιαίτερη ιστορία της βασίλισσας της Μαδαγασκάρης: Ο πρωθυπουργός δηλητηρίασε τον άντρα της για να χηρέψει (στα 22 της) και να την παντρευτεί!
- Η έκτη μαζική εξαφάνιση της ζωής στον πλανήτη Γη έχει ήδη ξεκινήσει του Σπύρου Μανουσέλη
- Η Επικοινωνία της Επιστήμης και ο εκδημοκρατισμός της γνώσης
No comments so far.
Be first to leave comment below.