Search

Μόδα είναι ό,τι μας ‘πηγαίνει’ και μας εκφράζει…

Είναι κάποιοι που προτείνουν και κάποιοι που ακολουθούν… είναι κάποιοι που δημιουργούν και κάποιοι που αντιγράφουν…η μόδα είναι φαντασία και εκείνο που μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας. Έχω πιάσει τον εαυτό μου κάποιες στιγμές να τον έχω παραμελήσει… αυτό συμβαίνει σε πολλούς από εμάς, γιατί προφανώς έχουμε βάλει άλλες προτεραιότητες που κατά τη γνώμη μας μια δεδομένη στιγμή είναι σημαντικότερες. Δεν σημαίνει, όμως, ότι χάσαμε το στυλ μας ή ότι ξεχάσαμε τι μας ταιριάζει…εκείνο που μας εκφράζει στιλιστικά ‘ζει’ πάντα μέσα μας και μπορούμε ανά πάσα στιγμή το αναδείξουμε.

Μόδα είναι πως νιώθουμε εσωτερικά και τι είναι αυτό που αρμόζει στον καθένα μας κοιτάζοντας τον εαυτό του στον καθρέφτη. Για κάποιους από εμάς, εννοώ τους άντρες είναι κάποια χρώματα, που ταιριάζουν πάνω μας και μας φωτίζουν περισσότερο ενώ είναι κάποια που ό,τι και αν κάνουμε, διαπιστώνουμε πως δεν μας εκφράζουν και μας αναγκάζουν να καθόμαστε περισσότερες ώρες στον καθρέφτη, νομίζοντας πως φταίει το μαλλί που δε στρώνει. Μεγάλο ρόλο παίζει ο σωματότυπος και τα χρώματα μας για αυτό και δεν μπορούμε να φοράμε ό,τι δούμε πάνω σε κάποιον άλλο, παρά μόνο εκείνο που πραγματικά μας πηγαίνει.

Κατά την δική μου γνώμη, το καρό και η ρίγα θα πάρει για φέτος το καλοκαίρι την πρώτη θέση…Το ανοιχτό γαλάζιο και οι εναλλαγές μαύρου-άσπρου, γκρι, το κλασικό μαύρο με στενή γραμμή στους ώμους και στις πλάτες, είναι αδύνατο να απουσιάσει και φέτος όπως και κάθε χρόνο, χειμώνα – καλοκαίρι.

Φορέστε άφοβα αυτό που εσείς νομίζετε πιο ελκυστικό, που σας ανεβάζει ψυχολογικά και σας φτιάχνει τη διάθεση, είτε είναι ακριβό, είτε φθηνό, και όλα τα άλλα είναι περιττά.

Από τον Πέτρο Γίση

Πηγή: Περιοδικό «goThraki»

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close