Search

Η Αποκάλυψη της Μέλπως Ζαρόκωστα, για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ρένα Βλαχοπούλου

Για τη γνωριμία της με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αλλά και για τη συνεργασία της με την Ρένα Βλαχοπούλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μέλπω Ζαρόκωστα.

Πώς γνωριστήκατε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα;

«Γνωριστήκαμε στην πρώτη μεγάλη περιοδεία του. Άρτι αφιχθείσα από το Λονδίνο, για κάποια δουλειά, jξαφνικά, μου γίνεται η πρόταση. Ο πρώτος μου άντρας ήταν στο Λονδίνο. Μου είπε, αν μου αρέσει, να πάω στην περιοδεία. Έτσι διαλύθηκε ο πρώτος μου γάμος. Κάπου έμπλεξε αυτός, κάπου δεν μπορούσα να τον περιμένω εγώ. Χάλασε ο γάμος, αλλά η φιλία και η αγάπη παρέμεινε μέχρι το τέλος της ζωής του».

Συνήθως στους χωρισμούς ανταλλάσσονται πυρά…

«Προσπαθούν τις δικές τους κακοπάθειες να τις φορτώσουν στους άλλους. Αυτή η τακτική δεν μου ταιριάζει. Εγώ σώζομαι δια της φυγής. Τι να κάνεις; Να πάρεις ένα ματσούκι και να δέρνεις; Ή να τα βάζεις με όλο τον κόσμο; Φεύγεις αξιοπρεπώς. Επιλέγεις έναν άνθρωπο γιατί σου ταιριάζει. Σε συγκινεί. Όχι για τα χρήματα του ή για το αν είναι όμορφος. Ξέρετε πόσο ο όμορφος γίνεται άσχημος;».

Ο Κωνσταντάρας ήταν η χαρά της ζωής;

«Μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος που σε κάνει και γελάς, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, από τα ωραιότερα όντα που έφτιαξε στην Ελλάδα ο Θεός, ήταν καταθλιπτικός. Το ’60 είχε χαρακτηριστεί ένας από τους τρεις ωραιότερους άντρες της εποχής του. Συμπεριλαμβανομένων ενός Αμερικανού και ενός Γερμανού».

Η συνεργασία σας με την… τρελή τρελή σαραντάρα Ρένα Βλαχοπούλου;

«Έκτακτη συνεργασία. Εκτός από το ότι χαιρόμασταν και οι δύο το να παίζουμε μαζί, της κρατούσα και το μέτρο. Η Ρένα δεν ήξερε ποτέ τα λόγια της απ’ έξω. Ήξερε την υπόθεση και έλεγε τα δικά της. Όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε γύρισμα, μου είπε: «Εσύ ξέρεις να τα μπαλώνεις. Θα σου λέω εγώ και εσύ θα απαντάς όπως θέλεις», καθώς είχα την ικανότητα να την πιάνω στον αέρα και να λέω κάτι αντίστοιχο. Ξέραμε την υπόθεση και αυτοσχεδιάζαμε», λέει η αξιόλογη ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πηγή: gossip-tv.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close