Search

Το Ίδρυμα Sciacca εκφράζει την αλληλεγγύη του στους πυρόπληκτους

Το Ίδρυμα Giuseppe Sciacca εκφράζει την βαθύτατη του θλίψη για τα θύματα της τραγικής πυρκαγιάς που χτύπησε την πολυαγαπημένη μας Ελλάδα. Με σκοπό να δείξουμε την εγγύτητα μας στους Έλληνες, ο πρόεδρος του Ιδρύματος Rev. Bruno Lima και ο Αντιπρόεδρος Dr. Fabrizio Marsili ταξίδεψαν στην Αθήνα, φέρνοντας το μήνυμα της αλληλεγγύης από τον Καρδινάλιο Raymond Leo Burke, ο οποίος είναι ο επίτιμος πρόεδρος. Είμαστε δίπλα στους αγαπημένους μας Έλληνες, οι οποίοι έχουν δύο μέλη στον οργανισμό μας και ευχόμαστε να νιώσουν την συμμετοχή μας στην θλίψη τους, εκφράζοντας την ειλικρινή μας αλληλεγγύη.

Η καθηγήτρια Ιστολογίας – Εμβρυολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Μαρία Λαμπροπούλου με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματέως των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυς Μπαφατάκη, συνέλεξαν μέσω εθελοντών αίμα, ώστε να παρέχουν ανακούφιση στους πυρόπληκτους – θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Τα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca είναι κοντά στον κόσμο και είναι έτοιμα να υποστηρίξουν με κάθε τρόπο τους ανθρώπους που έχασαν τους οικείους τους, αλλά και όσους έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς από την πυρκαγιά.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close