Search

Fazilpuria, ο Ινδός rapper που επισκέφτηκε τη χώρα μας για τις ανάγκες ενός video clip. 

Ο 28χρονος rapper από την πόλη Fazilpur, ήρθε στην Ελλάδα για το νέο του τραγούδι, Gori Ghani.

Όσο σπούδαζε είχε χόμπι το χορό και το τραγούδι, ενώ το όνειρο του ήταν να γίνει ηθοποιός. Βέβαια, το πάθος του για το τραγούδι τον κέρδισε και έτσι ασχολήθηκε με τη ραπ μουσική. Έχει κυκλοφορήσει τρία album και είναι ένας από τους γνωστότερους ραπ καλλιτέχνες της Ινδίας.

Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, το οποίο ο Fazilpuria και η ομάδα του επισκέπτονταν για πρώτη φορά.  Εμπνευσμένος από τα ακούσματα της Ελλάδας και της Τουρκίας, ο Fazilpuria θέλει να προσθέσει στη μουσική του μεσογειακούς ρυθμούς ώστε να εμπλουτίσει την συνηθισμένη, όπως την χαρακτηρίζει, Ινδική μουσική. Ένα φαινομενικά δύσκολο εγχείρημα αλλά ο Fazilpuria είναι έτοιμος να προσπαθήσει να βελτιώσει τον ήχο του και να δώσει περισσότερα ερεθίσματα στο κοινό του.

Μαγεμένος, από το ελληνικό τοπίο και τη φιλοξενία των ανθρώπων, εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα μας για νέο video clip.

Γράφει ο Γιώργος Μαράτσης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close