Search

Φρίκη στις ΗΠΑ: Βρήκαν χιλιάδες έμβρυα στο σπίτι γιατρού που έκανε αμβλώσεις

Άφωνοι έμειναν οι συγγενείς ενός γιατρού που έκανε αμβλώσεις όταν βρήκαν στο σπίτι του στην κομητεία Γουίλ του Ιλινόις των ΗΠΑ χιλιάδες έμβρυα.

Οι συγγενείς του δρος Ούλριχ Κλόπφερ, που πέθανε στις 3 Σεπτεμβρίου 2019, είχαν πάει στο σπίτι του για να δουν τι είχε αφήσει πίσω του, όταν εντόπισαν τα μακάβρια ευρήματα. Ο γιατρός διατηρούσε μια κλινική στο Σάουθ Μπεντ της Ιντιάνα, όπου έκανε αμβλώσεις και η οποία έκλεισε όταν ανακλήθηκε η άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματός του πριν από τρία χρόνια επειδή δεν είχε αναφέρει στις Αρχές ότι έχει κάνει έκτρωση σ’ ένα 13χρονο κορίτσι και επειδή δεν είχε φροντίσει να είναι παρόντες και μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού στη διάρκεια των επεμβάσεων.

Ο δρ Κλόπφερ, που είχε σπουδάσει οστεοπαθητική [επιστήμη που εξειδικεύεται στην διάγνωση, αξιολόγηση, πρόληψη και θεραπεία του μυοσκελετικού συστήματος του ανθρώπινου σώματος] είχε πει κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ουδέποτε πέθανε στα χέρια του κάποια ασθενής στα 43 χρόνια που έκανε αμβλώσεις. «Οι γυναίκες μένουν έγκυες, οι άνδρες όχι. Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες για τις αποφάσεις που λαμβάνουν και θεωρούν ότι είναι οι καλύτερες για τη ζωή τους. Δεν είναι ο ρόλος μου να κρίνω κανέναν», είχε πει τότε. Οι Αρχές εντόπισαν συνολικά 2.246 έμβρυα στο σπίτι του και ξεκίνησαν έρευνα.

iefimerida.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close