Search

Ο πρίγκιπας Τζορτζ φτιάχνει πουτίγκα παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα και τον παππού του

Τέσσερις γενιές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας μαγειρεύουν μαζί! Η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο εγγονός της πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο δισέγγονός της, πρίγκιπας Τζορτζ έφτιαξαν όλοι μαζί πουτίγκα.

Ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ βρέθηκε στο κέντρο της προσοχής όταν τέσσερις γενιές της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν για να βοηθήσουν στην προετοιμασία της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας, που φυσικά, καταγράφηκε από τις κάμερες. Υπό από το βλέμμα λατρείας της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ – και με λίγη βοήθεια από τον παππού του, Κάρολο και τον πατέρα του Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Τζορτζ με το αγγελικό του πρόσωπο, ανακάτεψε με μια ξύλινη κουτάλα το φρουτώδες μείγμα της πουτίγκας.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολο και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έφτιαξαν παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη πουτίγκα για την Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα

Πρίγκιπας Τζορτζ, πρίγκιπας Γουίλιαμ, πρίγκιπας Κάρολο και η βασίλισσα Ελισάβετ έφτιαξαν πουτίγκα για την Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ετοίμασαν τέσσερις χριστουγεννιάτικες πουτίγκες, που παραδοσιακά φέρνουν καλή τύχη, για να στηρίξουν μία νέα πρωτοβουλία της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας. Τα επιδόρπια αυτά, θα αποτελέσουν τα κεντρικά γλυκά στην συγκέντρωση των μελών της Λεγεώνας, στο πλαίσιο της νέας πρωτοβουλίας με τίτλο «Μαζί για τα Χριστούγεννα», για την παροχή πρόσθετης υποστήριξης στην κοινότητα των Ενόπλων Δυνάμεων την περίοδο των εορτών.

Ο 6χρονος πρίγκιπας Τζορτζ κατάφερε να μην λερωθεί καθόλου, ανακατεύοντας με δυσκολία το μείγμα της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας

Ο βασιλικός φωτογράφος Κρις Τζάκσον κατέγραψε με την κάμερά του φωτογραφίες από την ειδική περίσταση, που έλαβε χώρα μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με βασιλικά στολίδια συμπεριλαμβανομένων κορωνών, ενός θρόνου, μινιατούρες των αγαπημένων σκύλων της βασίλισσας Ελισάβετ και Σκωτσέζων φρουρών που φορούν κιλτ και τα παραδοσιακά καπέλα.

Η φωτογράφηση των τεσσάρων γενιών της βασιλικής οικογένειας έγινε στο υπέροχο Δωμάτιο Μουσικής στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, την περασμένη Τετάρτη, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, λίγο πριν την αναχώρησή της για το Σάντριγχαμ, όπου θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η βασιλική οικογένεια ποζάρει με βετεράνους της Βρετανικής Βασιλικής Λεγεώνας

«Παλεύει» να ανακατέψει το μείγμα ο πρίγκιπας Τζορτζ, αλλά κατάφερε να μείνει πεντακάθαρος
Ο πρίγκιπας Τζορτζ, σε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές, εικονίζεται να «παλεύει» να ανακατέψει το μείγμα της πουτίγκας του, με την υπόλοιπη οικογένειά του να κοιτά με περηφάνια τον 6χρονο. Προς μεγάλη ανακούφιση του πατέρα του, ο πρίγκιπας Τζορτζ κατάφερε να κρατήσει πεντακάθαρο το λευκό του πουκάμισο με τις μπλε λεπτομέρειες, παρά το γεγονός ότι δεν φόρεσε ποδιά ούτε γύρισε τα μανίκια του. Η βασίλισσα Ελισάβετ, που στέκεται δίπλα του, φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα σχεδιασμένο από το δεξί της χέρι, την Άντζελα Κέλι, με μια καρφίτσα με ζαφείρια και διαμάντια.

Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έβαλε από ένα αναμνηστικό φλουρί στο μείγμα, προκειμένου να το βρει κάποιος από τους συμμετέχοντες στην κοπή του παραδοσιακού γλυκού με το νέο έτος. Μάλιστα, αυτή την φορά, δημιουργήθηκε μια νέα συνταγή, με την βασιλική οικογένεια να προσθέτει παπαρουνόσπορους στο μείγμα, ως ένα σύμβολο μνήμης του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Η σπουδαιότητα της υποστήριξης της βασιλικής οικογένειας στην Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Βασιλικής Βρετανικής Λεγεώνας, Τσαρλς Μπάιρν: «Το να φέρνεις κοντά τους ανθρώπους, τις οικογένειες και τις κοινότητες είναι κάτι που βρίσκεται στο επίκεντρο του έργου της Λεγεώνας και είναι κάτι που γίνεται από την ίδρυσή της το 1921. Καθώς βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την επέτειο των 100 χρόνων, είμαστε περήφανοι που ξεκινά μια νέα παράδοση για την κοινότητα με την υποστήριξη της βασίλισσας Ελισάβετ και τριών γενεών της οικογένειάς της».


Η βασιλική οικογένεια έφτιαξε το μείγμα της πουτίγκας στο Δωμάτιο Μουσικής του παλατιού του Μπάκιγχαμ με φόντο το χριστουγεννιάτικο δέντρο

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Λεγεώνας δεν είναι μόνο για τους βετεράνους, αλλά για όλες τις ηλικίες της κοινότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Η μονάρχης και οι αυτού υψηλότητες αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς: από τους βετεράνους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μέχρι τα παιδιά του προσωπικού της υπηρεσίας. Τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι μία εποχή που τα προβλήματα και οι ανησυχίες των ανθρώπων επιδεινώνονται από τις οικονομικές πιέσεις της εποχής ή τα συναισθήματα της μοναξιάς και της απομόνωσης. Η πρόσθετη υποστήριξη της Λεγεώνας, μπορεί να βοηθήσει και να κάνει την διαφορά στην ευημερία της κοινότητάς μας. Η παρασκευή αλλά και η κατανάλωση της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας υπήρξε παραδοσιακά μια οικογενειακή δραστηριότητα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτές τις πουτίγκες που έγιναν με την βοήθεια της βασιλικής οικογένειας».


Το μείγμα της χριστουγεννιάτικης πουτίγκας

Σπάνιο στιγμιότυπο των τεσσάρων γενεών της βασιλικής οικογένειας

Να σημειωθεί πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το κοινό είδε ένα επίσημο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ και των τριών κληρονόμων της. Η πρώτη ήταν στην βάφτιση του πρίγκιπα Τζορτζ, όταν η μονάρχης χαμογελούσε περήφανα ενώ περιβαλλόταν από τους διαδόχους της. Ένα άλλο ήταν τον Απρίλιο του 2016, για τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων της βασίλισσας, με τον πρίγκιπα Τζορτζ να κλέβει την παράσταση και να κρατά τα χέρια του πατέρα του, πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Φωτογραφίες: Twitter/The Royal Family
Πηγή: iefimerida.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close