Search

H Ρόμπερτς παίρνει συνέντευξη από τον Φάουτσι – Διάσημοι δανείζουν τα social media τους στους ειδικούς του κορωνοϊού

Οι διάσημοι παραχωρούν τους λογαριασμούς τους στα social media στους ειδικούς για τον κορωνοϊό στο πλαίσιο της καμπάνιας #PassTheMic

H Ρόμπερτς παίρνει συνέντευξη από τον Φάουτσι – Διάσημοι δανείζουν τα social media τους στους ειδικούς του κορωνοϊού

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μία μόνο από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ που παραχωρούν τους λογαριασμούς τους στα social media στους ειδικούς για να μιλήσουν για τον κορωνοϊό. Δικός της καλεσμένος ο δρ. Άντονι Φάουτσι. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της καμπάνιας #PassTheMic, που ανακοινώθηκε την Τετάρτη και είναι μέρος της ONE World Campaign που καλεί σε μία «παγκόσμια απάντηση στον κορωνοίό με σκοπό να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους, να υποστηρίξει άτομα που πλήττονται περισσότερο οικονομικά, να ενισχύει τα συστήματα υγείας και να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο και ισότιμο κόσμο.» Έτσι, η Τζούλια Ρόμπερτς πήρε συνέντευξη από τον δρ. Άντονι Φάουτσι, βασικό μέλος της ειδικής ομάδας του Λευκού Οίκου και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ.

Η Ρόμπερτς ήταν η πρώτη που έδωσε βήμα στους ειδικούς ενώ θα ακολουθήσουν μεταξύ άλλων οι Χιου Τζάκμαν, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Ρίτα Γουΐλσον, Ρόμπιν Ράιτ κλπ.

 Πηγή: lifo.gr, CNN

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close