Search

Γυναίκα προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα αεροπλάνου στα 37.000 πόδια επειδή “της το είπε ο Ιησούς”

Μια γυναίκα συνελήφθη μετά την αναγκαστική προσγείωση μιας πτήσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, επειδή προσπάθησε να ανοίξει την πλαϊνή πόρτα του αεροσκάφους στα 37.000 πόδια. Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ για την Ανατολική Περιφέρεια του Αρκάνσας, η 34χρονη Elom Agbegninou είπε κατά τη διάρκεια της πτήσης ότι “ο Ιησούς της είπε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου”, όπως αναφέρει το Click2Houston. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πτήση 192 της Southwest από το Χιούστον του Τέξας προς το Κολόμπους του Οχάιο το Σάββατο.
Η Agbegninou έκανε την προσπάθεια να ανοίξει την πόρτα της πτήσης όταν φέρεται να απογοητεύτηκε που οι αεροσυνοδοί την εμπόδισαν να φτάσει στην έξοδο κινδύνου, ανέφερε ακόμη το δημοσίευμα.

Ένας εμβρόντητος συνεπιβάτης παρενέβη και προσπάθησε να σταματήσει την Agbegninou, αλλά η γυναίκα τον δάγκωσε στον μηρό. Ο άνδρας αναγκάστηκε να της χώσει το δάχτυλό του στο σαγόνι για να απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η γυναίκα πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου όπου “κοίταξε” την πόρτα εξόδου. Μια αεροσυνοδός έφτασε σύντομα στο σημείο και της ζήτησε είτε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα είτε να καθίσει.

Μια δεύτερη αεροσυνοδός δήλωσε ότι η Agbegninou ζήτησε τότε αν μπορούσε να κοιτάξει έξω από το παράθυρο. Όταν οι αεροσυνοδοί είπαν όχι, εκείνη τους προσπέρασε με τη βία και άρχισε να τραβάει το χερούλι της πόρτας εξόδου.

Ένας επιβάτης άκουσε τότε κάποιον να λέει “προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα” και πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου για να βοηθήσει. Τότε ήταν που η Agbegninou τον δάγκωσε, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Στα δικαστικά έγγραφα σημειώνεται ακόμη ότι η γυναίκα άρχισε στη συνέχεια να χτυπάει το κεφάλι της στο πάτωμα του αεροπλάνου και αργότερα είπε: “Ο Ιησούς της είπε να πετάξει στο Οχάιο και ο Ιησούς της είπε να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου”.

Η αναστάτωση στην πτήση ανάγκασε τελικά τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Εθνικό Αεροδρόμιο Bill and Hillary Clinton στο Little Rock.

Αφού βρέθηκε με ασφάλεια στο έδαφος, η Agbegninou συνελήφθη και απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ το θύμα του δαγκώματος έτυχε περίθαλψης. Η γυναίκα δήλωσε αργότερα στην αστυνομία ότι έφυγε από το σπίτι της χωρίς να ενημερώσει τον σύζυγό της και ήλπιζε να επισκεφθεί έναν οικογενειακό φίλο στο Maryland.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε επίσης ότι “είχε καιρό να πετάξει” και “αγχώθηκε πολύ και κανονικά δεν θα έκανε τέτοια πράγματα”, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close