Search

4 πράγματα που πληγώνουν έναν ναρκισσιστή περισσότερο από την αδιαφορία

Το νούμερο ένα είναι η εύρεση μιας καλύτερης πηγής τροφοδοσίας.
Στο μυαλό τους, έχετε προχωρήσει σε κάποιον που έχει μεγαλύτερο κύρος, είναι πιο ελκυστικός, έχει περισσότερα χρήματα… Αυτό τους πληγώνει περισσότερο από την αδιαφορία, σίγουρα. Νομίζουν ότι σας πληγώνουν αν έχουν προχωρήσει αυτοί πρώτοι σε αυτό το άλλο άτομο (την θεωρούμενη καλύτερη πηγή εφοδιασμού τους). ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει καν!

Το νούμερο δύο είναι η αποκοπή της καλύτερης πηγής τροφοδοσίας τους.
Όποιον κι αν θεωρούν ως την καλύτερη πηγή τροφοδοσίας τους, όποια κι αν είναι αυτή, όπως μια πραγματικά καλή πηγή χρημάτων ή μια πραγματικά καλή πηγή κύρους … Αν τους το κόψετε αυτό, τότε αυτό σίγουρα θα τους πληγώσει περισσότερο από την αδιαφορία!

Το νούμερο τρία είναι η απώλεια
να χάσεις οτιδήποτε στην πορεία. Δεν εννοώ να χάσουν σαν παιχνίδι, αλλά να χάσουν την εμφάνισή τους, ξέρετε, καθώς ένας ναρκισσιστής γερνάει και αρχίζει να χάνει την εμφάνισή του, τα μαλλιά του και αρχίζει να δείχνει μεγαλύτερος και να αποκτά ρυτίδες… Αυτό είναι μια τεράστια πηγή άγχους για έναν ναρκισσιστή, ειδικά αν η εμφάνισή του ήταν το μόνο που είχε! Κάθε είδους απώλεια στην οποία η ταυτότητά τους είναι συνυφασμένη με το πράγμα. τότε, και αυτή είναι η ταυτότητα του ναρκισσιστή!

Το νούμερο τέσσερα είναι να τους εκθέτεις στην καλύτερη πηγή ανεφοδιασμού τους. Οι ναρκισσιστές παίρνουν τροφοδοσία από τον έλεγχο των ανθρώπων, τη χειραγώγηση των ανθρώπων και τα παρόμοια, τα οποία επίσης απολαμβάνουν, αλλά η καλύτερη πηγή τροφοδοσίας τους είναι το πώς φαίνονται στους ανθρώπους.

Επιμέλεια κειμένου: Βίκυ Μπαφατάκη

Πηγή: https://drpsychological.com/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close