Search

Η Έλενα Ράπτη συναντήθηκε με τον Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους και την Ειρήνη Τερζούδη

Συζήτησε προτάσεις για την προβολή της Ελλάδας μέσω του ομίλου και των διαθέσιμων Μέσων του στην ομογένεια και στις χώρες που δραστηριοποιείται.

H Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκε με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη του ομίλου BCI media inc με έδρα το Τορόντο του Καναδά, Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους και την Διευθύντρια του Καναλιού στην Ελλάδα Ειρήνη Τερζούδη.

Η BCI Media Inc ξεκίνησε το 2010 τα πρώτα της βήματα και σήμερα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο που παρακολουθούν τα προγράμματα της από 146 διαδικτυακές και 3 ψηφιακές πλατφόρμες.

Το 2017 βραβεύτηκε από το National Ethnic Press and Media Council of Canada (NEPMCC) ως ο όμιλος με καλύτερη παγκόσμια ενημέρωση της ομογένειας του εξωτερικού. Από τοv Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε η έκδοση του περιοδικού VOICE Live & Style Magazine και το πολυεθνικό ραδιόφωνο CEWR (Canadian Ethnic Web Radio) και η διαδικτυακή πολυεθνική τηλεόραση ΝΕΤ3 (National Ethnic TV 3) με 10 διαφορετικές εθνικότητες να μεταδίδουν τα προγράμματα.

Με τον Αναστάσιο Χατζηθεοφάνους συζήτησε τις προτάσεις του για την προβολή της Ελλάδας μέσω του ομίλου του και των διαθέσιμων Μέσων του στην ομογένεια και στις χώρες που δραστηριοποιείται. 

Με αγάπη και σεβασμό στην Ελλάδα, επιθυμεί να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στη διασπορά του ελληνικού τουριστικού brand στον Καναδά και στην Αυστραλία, δημιουργώντας στενή επαφή της χώρας μέσω της πληροφόρησης στους ομογενείς τηλεθεατές αλλά και στους ξένους.

Ανταποκρινόμενος στον σχεδιασμό του Υπουργείου Τουρισμού που εντείνει τις προσπάθειές του για ανάπτυξη συνεργειών με αποτέλεσμα τη διασφάλιση της βιωσιμότητας της τουριστικής δραστηριότητας, υπογράμμισε το επίπεδο των Ελλήνων επιστημόνων και γιατρών καθώς και των υποδομών που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα , προσφερόμενος να στηρίξει μέσω του Ομίλου Μέσων BCI Media Inc. τον Ιατρικό τουρισμό, μία από τις ισχυρότερες Ειδικές μορφές Τουρισμού στην Ελλάδα, που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην οικονομία μας.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close