Search

«Η Ζωή στο Φως» το θεατρικό έργο της Νατάσσας Λούππου.

Τελικά υπάρχει ζωή μετά τη ζωή; Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα

Μια Ελβετίδα ψυχίατρος που αφιερώνει τη ζωή της σε ετοιμοθάνατους ασθενείς. Μια κοπέλα στη Νέα Ορλεάνη που περιμένει κάποιον στη στέγη, αιωνίως. Ένας αλλόκοτος Βραζιλιάνος που φέρνει γράμματα από το υπερπέραν. Ένας άγγελος εθισμένος στον τζόγο. Μια παρτίδα μπιρίμπας που έμεινε στη μέση. Ένα φωτεινό ον που τα βλέπει όλα… Αυτοί είναι μερικοί μόνο από τους ήρωές μας. Οι ιστορίες τους ζωντανεύουν τον Οκτώβριο στο θέατρο 104. Για 10 μόνο παραστάσεις. 

Σημείωμα συγγραφέα:

” Aυτή η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλους τους ανθρώπους που στιγματίστηκαν από την απώλεια ενός αγαπημένου τους προσώπου. Σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται για το πού μπορεί να βρίσκεται τώρα ο άνθρωπος που έχασαν. Αλλά και σε αυτούς που ψάχνουν απαντήσεις στο ερώτημα που διαχρονικά βασανίζει την ανθρωπότητα. Υπάρχει ζωή μετά θάνατον;

Πάνω από είκοσι εκατομμύρια επιθανάτιες εμπειρίες έχουν καταγραφεί επισήμως μόνο στην Ευρώπη και τουλάχιστον οι διπλάσιες στην Αμερική. Εκατομμύρια μαρτυρίες ανθρώπων μιλούν για εμφανίσεις νεκρών, επικοινωνίες με την απέναντι πλευρά… Χιλιάδες παιδιά από όλον τον κόσμο έχουν αναμνήσεις από τις πρηγούμενες ζωές τους, ενώ μεγάλα πανεπιστήμια και διακεκριμένοι επιστήμονες μελετούν το θέμα της μετά θάνατον ζωής εδώ και δεκαετίες.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βασιλική Κουλουμπή- Νατάσσα Λούππου

Μουσική: Νίκος Αθανασάκης

Σκηνικά -Κοστούμια: Νίκος Τριανταφύλλου

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Μπαξεβανάκη 

Παίζουν (αλφαβητικά ):

Μιχαέλα Δάβιου 

Άννυ Ευαγγέλου

Ειρήνη Ζευγώλη

Νατάσσα Λούππου

Ηλιάνα Μαρκομιχάλη

Άρης Παπαργυρόπουλος

Νίκος Τριανταφύλλου

Ανθή Χατζηαποστόλου 

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15 για 10 παραστάσεις. 

Θέατρο 104:

ΘΕΑΤΡΟ 104

Ευμολπιδών 41, Αθήνα 118 54

Έναρξη : 18 Οκτωβρίου 2023

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close