Search

Με την υπογραφή του σκηνοθέτη Manoj Pandya η ινδική ταινία για την κλιματική αλλαγή “WWW..world without water”

Ο Manoj Pandya σκηνοθέτης και παραγωγός της Great India Film Television (GIFT) και της Jannat Movies ετοιμάζεται για την κυκλοφορία δύο ταινιών, των “WWW..world without water” και “AMAR PREM”. Η ταινία WWW..world without water είναι εμπνευσμένη από το τρομακτικό σενάριο σχετικά με το νερό και δίνει έμφαση στο σημαντικότερο ζήτημα της επερχόμενης καταστροφής του νερού σε όλο τον πλανήτη. Λέγεται επίσης ότι ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα διεξαχθεί για το νερό.

Η κλιματική αλλαγή προκαλείται από την υπερθέρμανση του πλανήτη, η οποία επηρεάζει την οικολογία και το περιβάλλον. Η στάθμη των υπόγειων υδάτων πέφτει και υπάρχει έλλειψη νερού. Το WWW έχει γνωστούς ηθοποιούς όπως οι Rajendra Shisatkar και Hemant Pandey και σκηνοθετείται από τον Manoj Pandya. Ο σκηνοθέτης της ταινίας Manoj Pandya αναφέρει: “Πάντα ήθελα να τραβήξω την προσοχή των ανθρώπων μέσω των ταινιών μου για σοβαρά θέματα και η μελλοντική κρίση του νερού απαιτεί σοβαρή αντιμετώπιση”. Το WWW είναι μια προσπάθειά μου να μεταφέρω το μήνυμα της εξοικονόμησης νερού για ένα καλύτερο μέλλον, με τη βοήθεια λαμπρών καλλιτεχνών όπως ο Rajendra Shisatkar και ο Hemant Pandey στις ερμηνείες τους”.

Το WWW γράφτηκε από τον Ashish Deo, ενώ ο Yuvraj Indorai ήταν ο DOP. Οι δημιουργοί σκοπεύουν να την προβάλουν σε εθνικά και διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ γύρω στο 2024. Για το παγκόσμιο κοινό, το WWW θα μεταγλωττιστεί σε τέσσερις ινδικές και τέσσερις διεθνείς γλώσσες.

Ταυτόχρονα, η Great India Films in Television (GIFT) σε συνεργασία με την Jannat movies παρουσιάζουν με το AMAR PREM, μια ταινία ερωτικού τριγώνου σε σκηνοθεσία του Ace Director Suvendu Raj Ghosh, με πρωταγωνιστές τους Puneet Raj, Sheena Chouan και Sandeep Sharma. Οι Manoj Pandya, Sonu Bansal και Sandeep Koul είναι παραγωγοί και των δύο ταινιών (WWW και AMAR PREM). Ο Tarsem Singh Dhaliwal έχει γράψει το σενάριο της AMAR PREM, εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Sachin Nathuram Sant και ο Yuvraj Indoria είναι DOP των projects.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close