Search

17η τελετή της απονομής των Βραβείων “Προσωπικότητες 2023-2024” της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

Την Δευτέρα 26 Φεβρουάριου 2024 στις 19.30 θα πραγματοποιηθεί η 17η τελετή της απονομής των Βραβείων “Προσωπικότητες 2023-2024′” στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης θα τιμήσει σημαντικότατες προσωπικότητες που ξεχώρισαν με το έργο τους σε διάφορους τομείς. Στον επιχειρηματικό τομέα, στον Πολιτισμό, στον Αθλητισμό, στον τομέα της Επιστήμης αλλά και άνθρωποι που ξεχώρισαν για το κοινωνικό τους έργο.

Τελετάρχης της βραδιάς θα είναι ο ηθοποιος Χρήστος Φωτίδης, ενώ την βραδιά θα παρουσιάσει η Επικοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος Βίκυ Μπαφατάκη. Υπεύθυνη βραβείων η ηθοποιός Λυδία Μούτσιου, Υπεύθυνος για τα Διπλώματα ο ηθοποιός Χρήστος Κωνσταντινίδης, και υπεύθυνος μουσικής ο Συνθέτης- Ενορχηστρωτής, Νίκος Κούρος.

Ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης Δημήτρης Μουζακίτης και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει ειδικά για τη βραδιά ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα πλαισιώσει την εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις.

Μέσα από αυτή την τελετή, όπως και από κάθε άλλη άλλωστε, που τόσο επιτυχημένα διοργανώνεται κάθε χρόνο προβάλλεται το έργο σημαντικών ανθρώπων και δίνεται έτσι ευκαιρία σε όλους μας να γνωρίσουμε όλα όσα προσφέρουν στον τόπο μας και να τιμηθούν οι ακόλουθοι: :

Γεώργιος Σκλαβούνος, Συγγραφέας – Ιστορικός με το Διεθνές Βραβείο ‘’Ι. Καποδίστριας’’. Το βραβείο θα απονέμει ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής

Νίκος Παπανδρέου, Συγγραφέας – Ευρωβουλευτής θα τιμηθεί με το Βραβείο ‘’Γεώργιος Κάρτερ’’ .

Ευάγγελος Πρωτοπαπαδάκης, Καθηγητής Εφαρμοσμένης Ηθικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα παραλάβει το Βραβείο ‘’Ελένη Σμαραγδή’’ .

Βασίλης Πολύμερος, Ολυμπιονίκης θα λάβει το Βραβείο ‘’Σπυρίδωνας Σαμάρας’’

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Βουλευτής Ηλείας θα τιμηθεί με το Βραβείο ‘’Ελένη Σκούρα’’

Κούλλης Νικολάου, Παραγωγός – .Ηθοποιος θα λάβει το Βραβείο Βραβείο ‘’ Νικόλαος Χαλικιόπουλος Μάντζαρος’’

Παναγιώτης Κάσσης, Δικηγόρος θα λάβει το Βραβείο ‘’ Porto Leone’’

Γιώργος Μαργαρίτης, Τραγουδιστής θα τιμηθεί με το Βραβείο ‘’Γεράσιμος Λαβράνος’’

Ισκάν Σελήμ, Παγκόσμιος Πρωταθλητής (8 φορές) Πολεμικών Τεχνών Krav Maga θα παράλαβει το Βραβείο ‘’Αντιγόνη Μεταξά-Κροντηρά ‘’

Αλεξάνδρα Τουμαζάτου, Δημοτική Σύμβουλος θα παραλάβει το Βραβείο’’ Κέρκυρα’’

Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close