Search

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Παναγιωτάκης συγχαίρει τον Μίμη Πλέσσα για την βράβευσή του από τα G. Sciacca.

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Γεώργιος Παναγιωτάκης απέστειλε την ακόλουθη επιστολή για την βράβευση του Μίμη Πλέσσα από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Giuseppe Sciacca, στο πλαίσιο του εθελοντικού πολιτιστικού διημέρου στη Ρόδο «Επιρροές στο χρόνο… Δωδεκάνησα και Πολιτισμός» (14 & 15 Σεπτεμβρίου 2013).

“Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση χαιρετίζω τη βράβευση του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα με το διεθνές βραβείο Giuseppe Sciacca του Βατικανού, για τη προσφορά του στον Πολιτισμό.

Η Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη παραδίδει τον Μίμη Πλέσσα την τιμητική περγαμηνή βράβευσης και τον ανακηρύσσει Επίτιμος μέλος των Βραβείων

Ο Μίμης Πλέσσας δεν είναι απλά ένας επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών, αλλά ένας κορυφαίος συνεργάτης και υποστηρικτής του Πανεπιστημίου μας. Για όλους εμάς που τον αγαπάμε είναι πάνω από όλα Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ. Δάσκαλος στη τέχνη και στον πολιτισμό, δάσκαλος στην αξιοπρέπεια και το ήθος. Αγαπημένε δάσκαλε να είσαι πάντα καλά”.

Με τιμή,
Καθηγητής Γεώργιος Παναγιωτάκης.
Πρύτανης Πανεπιστημίου Πατρών

Γραφείο Τύπου
Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca
segreteriagr@premiosciacca.it , premiosciaccagr@gmail.com
www.premiosciacca.it

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close