Search

Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια.. Οι πιο κοντές celebrities κάτω του 1.60!

Μπορεί στα δικά μας μάτια η εικόνα τους να φτάνει με μερικούς πόντους παραπάνω, στην πραγματικότητα όμως όσο και να θέλει να το κρύψει κανείς, είναι κάτι που βελτιώνεται, αλλά δεν διορθώνεται. Τα φίλτρα της κάμερας και του φωτογραφικού φακού, οι κατάλληλες λήψεις, το styling και κυρίως τα τακούνια, έχουν κάνει καλή δουλειά στην περίπτωσή τους.

Ίσως να μην καταφέρνουν να ξεπεράσουν το 1,60 αλλά οι συγκεκριμένες celebrities αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν χρειάζεται μεγάλο ύψος για να είναι γυναίκες με τα όλα τους! Η καθεμιά ξεχωρίζει στον τομέα της και σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες παρά το μινιόν μέγεθός τους.

Christina Aguilera, Kim Kardashian, Shakira είναι μόνο μερικές απο τις διάσημες σταρ που το ύψος δεν είναι το δυνατό τους σημείο, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να τραβούν όλα τα flash πάνω τους!

Reese Witherspoon, 1.55

Ύψος μόλις 1.55 έχει η ηθοποιός, Reese Witherspoon. Πάντα μας εντυπωσιάζει με τη γλυκύτητα και τις τέλειες στιλιστικά επιλογές της!

Shakira, 1.55

Με ύψος μόλις 1,55 η Shakira, είναι για πολλούς άνδρες μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις! Η σέξι τραγουδίστρια μπορεί να μην είναι το πρώτο μπόι, αλλά ξέρει πως να γοητεύει το ανδρικό κοινό με τις χορευτικές της ικανότητες!

Eva Longoria, 1.57

Η 40αρα ίσον με μία 20αρα ηθοποιός, Eva Longoria, αγαπά τις προκλητικές φωτογραφήσεις, έχει ύψος 1,57 αλλά δεν φαίνεται να ενοχλεί και πολύ τους φανατικούς θαυμαστές της!

Christina Aguilera, 1.57

1,57 και η Christina Aguilera και αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται το ύψος για να είναι σέξι και ελκυστική μια γυναίκα. Η τραγουδίστρια ξέρει να παίζει με το φακό, καθώς έτσι κι αλλιώς στις φωτογραφίες ξέρει να τονίζει τα εντυπωσιακά προσόντα της!

Kristen Bell, 1.55

Η ακομπλεξάριστη ηθοποιός, Kristen Bell, είναι από τις πιο κοντές με ύψος μόλις 1.55.

Lucy Liu, 1.55

Η καριέρα της Lucy Liu έχει φτάσει στα ύψη παρά το μικρό ανάστημά της! Η ηθοποιός είναι μόνο 1,55μ. και έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες δράσης, όπως οι Άγγελοι του Τσάρλυ, Kill Bill και Payback, χωρίς να έχει φανεί το μικρό της ύψος. Όλα αυτά χάρη στην σκηνοθεσία που φρόντισε για αυτό!

Salma Hayek, 1.57

Η 50χρονη Μεξικανή ηθοποιός, Salma Hayek, δεν παύει λεπτό να μας θυμίζει πόσο γοητευτική είναι. Η καριέρα της στηρίχθηκε σε ύψος μόλις 1,57, αλλά δεν έδειξε να την πτοεί ποτέ!

Ariana Grande, 1.53

Με ύψος μόνο 1,53, η νεαρή σταρ, Ariana Grande, έκανε το ντεμπούτο της σε ηλικία 15 ετών, παίζοντας την Σάρλοτ, στο μιούζικαλ «13», στο Μπρόντγουεϊ. Η Ariana είναι η 23χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια που πολλοί αποκαλούν «θηλυκό Τζάστιν Μπίμπερ» που έχει μάλιστα ελληνικές ρίζες!

Lady Gaga, 1.55

Από τα μεγαλύτερα ποπ είδωλα, η Lady Gaga, έχει φανατικούς θαυμαστές και φροντίζει κατά διαστήματα να τραβάει όλα τα φλας της δημοσιότητας επάνω της. Εκτός από φανατικούς «εχθρούς» η Gaga έχει ένα μεγάλο και πιστό κοινό που παρά το 1,55 ύψος της, τη θεωρεί απίστευτα σέξι!

Kourtney Kardashian, 1.52

Η αδελφή της Kim Kardashian, Kourtney, είναι η πιο κοντή της οικογένειας, με ύψος μόλις 1.52.

Kim Kardashian, 1.57

Κι όμως, οι φωτογραφίες ξεγελούν!!! Η Kim Kardashian που λίγο πολύ τα κάνει όλα, έχει ύψος μονάχα 1.57!

Ashley Olsen, 1.54 & Mary-Kate Olsen, 1.52

Ηθοποιός και σχεδιάστρια ρούχων, η Mary-Kate Olsen, είναι γνωστή για το μινιόν παρουσιαστικό της. Είναι 2 εκατοστά κοντύτερη από τη δίδυμη αδελφή της, Ashley, που έχει ύψος 1,54. Σε αντίθεση με τις φήμες, οι δύο αδερφές δεν είναι ομοζυγωτικά δίδυμα, παρά την εκπληκτική ομοιότητά τους. Όπως φαίνεται, εκτός από την ομοιότητά τους στο πρόσωπο, μοιάζουν και στο  ύψος!

Επιμέλεια: Τζιώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close