Search

Νέες αμειβόμενες θέσεις πρακτικής άσκησης προσφέρει το ΝΑΤΟ

Ο Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου (Νοrth Αtlantic Τreaty Οrganizatiοn‎-NATO), προσφέρει χρηματοδοτούμενες θέσεις πρακτικής άσκησης 2018 στα κεντρικά του γραφεία στις Βρυξέλλες και καλεί φοιτητές και πρόσφατους απόφοιτους να υποβάλουν αίτηση μέχρι το τέλος Απριλίου 2018.

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημών και συγκεκριμένα τους κλάδους όπως: Πολιτικές επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις, Σπουδές στην Ασφάλεια και την Άμυνα, Οικονομικά, Marketing, Xρηματοοικονομικά-Λογιστική, Πληροφορική, Web και Graphic Design, Βιβλιοθηκονομία, Μετάφραση, Αεροναυπηγική, Μηχανικούς, Media και Δημοσιογραφία.

Θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν αν κάποιος μιλάει Ρώσικα, Ουκρανικά ή Αραβικά και είναι ικανός να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα και αναλύσεις. Οι θέσεις πρακτικής αφορούν το 2019 και κάθε θέση είναι ανοιχτή για 4 εβδομάδες.

Άλλα κριτήρια είναι να είναι κάποιος πάνω από 21 ετών, να έχει την εθνικότητα ενός από τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ, να έχει ολοκληρώσει 2 χρόνια σπουδών ή να έχει πάρει πτυχίο μέχρι πριν έναν χρόνο, Proficiency στα Αγγλικά είτε στα Γαλλικά, περισσότερες γλώσσες θεωρούνται έξτρα προσόν.

Ο μισθός ανέρχεται στα 1.049 ευρώ με καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς και 15 ημέρες άδεια μέσα στο 6μηνο της πρακτικής.

Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Κάντε την αίτησή σας εδώ!

Πηγή: frapress.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close