Search

Η θλιβερή ιστορία ενός παιδιού από την Αφρική με τα πιο όμορφα μάτια στον κόσμο

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να έχουν γαλανά μάτια, αλλά δεν γνωρίζουν όλοι τις δυσκολίες του πρωταγωνιστή της ιστορίας μας. Ο Abushe είναι ένα οκτάχρονο αγόρι από το Jinka της Αιθιοπίας. Όταν γεννήθηκε, οι γιατροί ήταν έκπληκτοι, κανείς δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο..

Μόλις βγήκε από την κοιλιά της μάνας του, o Abushe είχε ένα μπλε χρώμα ματιών, το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το σκούρο του δέρμα. Για πολλούς θα μπορούσε να είναι πολύ ωραίο, αλλά γι ‘ αυτόν δεν ήταν καθόλου έτσι. Όλοι οι άνθρωποι της χώρας του πάντα τον περιφρονούσαν και ο μικρός έχει υποφέρει πολύ. Ο Abushe, είχε επίσης δεχθεί περιφρόνηση από τους γονείς του, επειδή πίστευαν ότι γεννήθηκε με αυτόν τον τρόπο, λόγω μιας κατάρας και ότι θα τυφλωθεί. Επιπλέον, το παιδί δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει σε γιατρό επειδή η οικογένειά του ήταν πολύ φτωχή. Στην κοινότητά του, πολλοί άνθρωποι προτιμούν να μένουν μακριά του, δυστυχώς, ωστόσο, υπάρχουν επίσης άνθρωποι που τον χλευάζουν και που συνεχώς του λένε ότι τα μάτια του είναι πλαστικά.

Ο Abushe πάσχει από το σύνδρομο Waardemburg, μια πολύ σπάνια ασθένεια, που πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο βιώνουν. Προκαλεί ένα ελαφρύτερο χρώμα στα μάτια, στα μαλλιά και επίσης στο δέρμα. Επιπλέον, αυτή η ασθένεια μπορεί να οδηγήσει σε κώφωση. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα του παιδιού, το σώμα του είναι καλυμμένο με ουλές λόγω μιας φωτιάς στην οποία είχε χάσει το σπίτι του. Εδώ είναι το βίντεο της ιστορίας του παρακάτω:

Οι γονείς του, για να του προσφέρουν στέγη και μόρφωση, αποφάσισαν να τον στείλουν να ζήσει μακριά, λόγω των οικονομικών δυσκολιών τους.

Παρ ‘ όλα αυτά, ο Abushe είναι ευγνώμων που είναι σε θέση να έχουν ένα τζάκι για να τον κρατάει ζεστό, να έχουν πάντα φαγητό και να είναι σε θέση να παίξουν ποδόσφαιρο.

Το όνειρό του είναι να γίνει πρωταθλητής, όπως ο Λάιονελ Μέσι, που είναι το είδωλό του!

Είμαστε βέβαιοι ότι όλα τα όνειρά του θα πραγματοποιηθούν αργά ή γρήγορα και ότι η ζωή θα χαμογελάσει επίσης στον Abushe!

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close