Search

Πρεμιέρα για την Apple TV+ – Οι σειρές και οι σταρ της νέας πλατφόρμας

Η πολυαναμενόμενη νέα video streaming υπηρεσία Apple TV+ κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου, σε περισσότερες από 100 χώρες, με σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, «εμπροσθοφυλακή» μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ και μότο «οι μεγαλύτεροι δημιουργοί της τηλεόρασης και του κινηματογράφου αφηγούνται ιστορίες έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν».

Η Τζένιφερ Άνιστον, 25 ολόκληρα χρόνια μετά «Τα Φιλαράκια» επιστρέφει στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας μαζί με τη Ρις Γουίδερσπουν και τον Στιβ Καρέλ στη σειρά «The Morning Show», την οποία η πλατφόρμα προωθεί ως «ναυαρχίδα» του προγράμματος της.

Επίσης στην «πρώτη γραμμή», η σειρά φαντασίας «See» με πρωταγωνιστές τον Τζέισον Μομόα του «Game of Thrones» και την Άλφρε Γούνταρντ, που αφηγείται μια ιστορία η οποία εκτυλίσσεται στο μακρινό μέλλον, όταν ένας ιός έχει αποδεκατίσει την ανθρωπότητα και όσοι έχουν επιζήσει είναι τυφλοί.

Το κόστος κάθε επεισοδίου, σύμφωνα με τη Wall Street Journal, αγγίζει τα 15 εκατ. δολάρια.

Η σειρά «Dickinson» με τη Χέιλι Στέινφιλντ επικεντρώνεται στα εφηβικά, πρώτα νεανικά χρόνια της Αμερικανίδας ποιήτριας Έμιλι Ντίκινσον (1830 – 1886) και στους ασφυκτικούς περιορισμούς που έθετε η κοινωνία της εποχής, ειδικά στις γυναίκες.

Η «εθνική τηλεοπτική οικοδέσποινα» των ΗΠΑ, Όπρα Γουίνφρεϊ φιγουράρει επίσης, στην πλατφόρμα streaming με το «Oprah’s Book Club». Η Όπρα θα συναντά συγγραφείς δημοφιλών βιβλίων και σύμφωνα με το Variety, η εκπομπή της θα παρουσιάζεται κάθε δύο μήνες.

Στο μενού και η ηθοποιός Οκτάβια Σπένσερ, πρωταγωνίστρια της σειράς «Truth Be Told» (πρεμιέρα 6 Δεκεμβρίου), που βασίζεται στο βιβλίο της Καθλίν Μπάρμπερ «Are you sleeping», με θέμα ένα έγκλημα, την επίλυση του και τον ρόλο της τηλεόρασης.

Άλλα «μεγάλα ονόματα» που έχουν κλείσει συμφωνία συνεργασίας με την Apple TV+ (τα project των οποίων θα παρουσιαστούν στην πορεία) είναι οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ, Νάιτ Σιάμαλαν, Ρον Χάουαρντ, Τζ. Τζ. Αμπραμς, όπως και ο Αλφόνσο Κουαρόν.

Εκτός από ταινίες, η υπηρεσία διαθέτει και παιδικό πρόγραμμα, στο οποίο ξεχωρίζει η σειρά κινουμένων σχεδίων «Ο Σνούπι στο Διάστημα», στην οποία ο Σνούπι πραγματοποιεί το όνειρο του να γίνει αστροναύτης της NASA -εννοείται παρέα με τον Τσάρλι Μπράουν και τα Peanuts.

Η τιμολογιακή πολιτική δε, της εταιρείας, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μήνες, είναι «επιθετική», καθώς επιδιώκει με φθηνότερη μηνιαία συνδρομή, να αντιμετωπίσει επιτυχώς τους άμεσους ανταγωνιστές της.

Με πληροφορίες από huffpost.co.uk, huffingtonpost.gr, indiewire

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close