Search

Ινδία: Πατέρας διοργάνωσε fake πάρτι για να κρατήσει σε ομηρία 20 παιδιά

Νεκρός ο δράστης, ντόπιοι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγό του. νδρας στην Ινδία διοργάνωσε δήθεν πάρτι για την ενός έτους κόρη και στη συνέχεια κράτησε ομήρους περισσότερα από 20 παιδιά που ήταν καλεσμένα στη γιορτή. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας ο δράστης της ομηρίας των παιδιών έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης Subhash Batham εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για φόνο και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, με το πρόσχημα ότι θα κάνει πάρτι γενεθλίων.

Η ομηρία των παιδιών κράτησε για περισσότερες από δέκα ώρες, ενώ ντόπιοι στο κρατίδιο του Ουτάρ Πραντές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τη σύζυγο του δράστη. Όλα τα παιδιά, ηλικίας από έξι μηνών έως 15 ετών είναι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν στην ασφάλεια των σπιτιών τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν οι χωριανοί πήγαν να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν την αστυνομία, άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δύο αστυνομικούς και έναν κάτοικο της περιοχής. «Όλη η γειτονιά ήταν τρομοκρατημένη. Κανείς δεν κοιμήθηκε καθώς ανησυχούσαν για την ασφάλεια των παιδιών», δήλωσε δημοσιογράφος στο BBC.

Η αστυνομία προσπαθούσε επί ώρες να διαπραγματευτεί με τον δράστη και να τον πείσει να παραδοθεί. Η αστυνομία δεν κατάφερε να τον πείσει και κλήθηκαν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης θεωρούσε υπεύθυνους για τη σύλληψή του τους συγχωριανούς και αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.

Πηγή: https://www.athensvoice.gr/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close