Search

CELEBRATE YOUR SCARS στα Ιωάννινα για τις γυναίκες που νόσησαν από καρκίνο του μαστού

Μια φιλανθρωπική δράση ιατρικής δερματοστιξίας αφιερωμένη στις ηρωΐδες που μάχονται ή που νίκησαν τον Καρκίνου του Μαστού.

Το Celebrate Your Scars είναι μια διαφορετική γιορτή, μια γιορτή χαράς που πραγματοποιείται για 7η χρονιά από την Medical Tattoo Artist, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου με τη συνδρομή πολλών φίλων & υποστηρικτών.

Αφιερώνουμε αυτές τις μέρες στη γυναίκα, και στις ουλές της που συμβολίζουν τη νίκη της, τη δύναμη της και την απόδειξη ότι τα πάντα είναι εφικτά.

Μετατρέπουμε σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης και ευγνωμονούμε τις γυναίκες αυτές για το απέραντο μάθημα θυσίας, δύναμης και αλληλεγγύης που μας προσφέρουν με τόση αγάπη.

Μένοντας πιστοί στο Μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα του Celebrate Your Scars, των οποίων τα έσοδα συμβάλουν εξ ολοκλήρου στην ενέργειά μας για τις ηρωίδες του καρκίνου, η ομάδα μας κατάφερε κατά τη διάρκεια της περσινής εκδήλωσης να ενημερώσει και να περιποιηθεί μέσω αποκατάστασης θηλών ή/και φρυδιών πάνω από 100 γυναίκες.

Φέτος, μετά την επιτυχία της Αθήνας (25/10) και της Κύπρου (30/10) με τη συμμετοχή 45 γυναικών ολοκληρώνουμε την περιοδεία μας με τα Ιωάννινα την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, 11:00 – 20:00 σε συνεργασία με το Σύλλογο Υγιεινού & Δραστήριου Τρόπου Ζωής WELLNESS LEAGUE, Κουντουριώτου 13, Κουρμανιό Ιωαννίνων.

Πρόγραμμα Ιωαννίνων :
• Δωρεάν Αναδόμηση θηλής με ιατρικό τατουάζ από τους ακούραστους Tattoo Artists, Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, George Dask, Σπύρος Αθανασούλης.

• Δωρεάν μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών σε γυναίκες που έχασαν ή πιστεύουν πως μπορεί να χάσουν τα φρύδια τους λόγω χημειοθεραπείας, με εθελοντές από όλη την Ελλάδα.

• Υποστήριξη του event από τους υπέροχους εθελοντές μας Ζωζεφίνα Αλιμπέρτη, Θάλεια Γιαννοπούλου, Μίρνα Ομπεϊντ.

• Περούκες δώρο από την εταιρία Bergmann Kord σε γυναίκες που τις έχουν ανάγκη.

• Hair for Help: μία επιπλέον υπηρεσία που θα μας προσφέρει η ομάδα της Bergmann Kord που θα προσφέρει κούρεμα σε γυναίκες που θα θελήσουν να δωρίσουν τα μαλλιά τους, με την μοναδική ευκαιρία να το κάνουν επί τόπου και χέρι με χέρι με γυναίκα που τα έχει ανάγκη.

• Στέκα-φράντζα δώρο: Η Ρεβέκκα Γιαννόπουλου θα δωρίσει τη Στέκα-φράντζα, μια πρωτοποριακή, πατενταρισμένη περούκα που αφήνει το κεφάλι να αναπνέει.

• Μαθήματα δεσίματος τουρμπανιού από τη Θάλεια Γιαννοπούλου θα ολοκληρώσουν την τοποθέτηση της Στέκας-Φράντζα, ομορφαίνοντας τα κεφάλια όλων μας.

• Υπέροχες εταιρίες γεμίζουν με δώρα τα σακουλάκια που θα πάρουν οι ηρωΐδες μας φεύγοντας.

• Και άλλα πολλά που μένουν να ανακοινωθούν.

Σχετικά με το 2ο Ευρωπαϊκό Online Συνέδριο Medical Tattoo :
Καλύπτοντας το έλλειμα ενημέρωσης σχετικά με το πως μπορεί το ιατρικό τατουάζ να βοηθήσει κάποιον που έχει νοσήσει, αξιόλογοι ομιλητές διαφόρων ειδικοτήτων όπως ογκολόγοι, πλαστικοί χειρουργοί, tattoo artists, σεξολόγοι, ακτινολόγοι, influence coaches, εναλλακτικοί θεραπευτές, επαγγελματίες του μόνιμου μακιγιάζ και πολλοί άλλοι μοίρασαν τις γνώσεις τους διαδικτυακά, στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Η διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι εφικτή με την αγορά του εισιτηρίου Donate & Celebrate https://www.celebrateyourscars.gr/product/ondemand-ticket-conference/ με συμβολικό ποσό δωρεάς 10€.

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου

Είναι η εμπνεύστρια, το μυαλό και η καρδιά αυτής της μεγάλης γιορτής. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «Η αναδόμηση της θηλής είναι μία πολύ λεπτή υπόθεση διότι συνδυάζει τέχνη και λεπτότητα. Όταν έχει έρθει η ώρα να τελειοποιήσει μία γυναίκα το στήθος της, μετά από σοβαρές επεμβάσεις, έχει ήδη ταλαιπωρηθεί αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Στόχος μας είναι να τη μεταφέρουμε από τον κόσμο της ιατρικής στο κόσμο της ομορφιάς.
Το Celebrate Your Scars είναι μια μέρα όπου η αναδόμηση σε θηλή, θηλαία άλω και φρύδια γίνεται ΔΩΡΕΑΝ. Καλλιτέχνες ενωνόμαστε για να βάλουμε την τέχνη μας στην υπηρεσία των ηρωίδων και με θαυμασμό, λαμβάνουμε από εκείνες το μάθημα δύναμης, καλοσύνης, ταπεινότητας που μας προσφέρουν χωρίς να το ξέρουν.
Η ημέρα δωρεάν αναδόμησης θηλής, είναι για εμάς ημέρα γιορτής, προσφοράς, χαμόγελου και αγκαλιάς, πόσο μάλλον όταν βλέπουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους θαυμάσιους ανθρώπους να ενώνονται στην δράση μας!»

Διοργάνωση:
Medical Tattoo by Rebecca

Στοιχεία επικοινωνίας :

Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, Permanent makeup artist, Tattoo artist, Medical Tattoo artist
Ηλεκτρονική διεύθυνση : rebmania@gmail.com
Instagram: https://instagram.com/celebrateyourscarsgr ‬‬‬‬‬‬‬
Facebook: https://www.facebook.com/Celebratescars/ ‬‬‬‬‬‬‬
Ιστοσελίδα : https://www.celebrateyourscars.gr/
Κινητό : 6946280222‬

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close