Search

Η Κάνια γεννήθηκε χωρίς πόδια και οι γονείς της, την εγκατέλειψαν

Η Κάνια Άμπερλι Σεσέρ, ξεκίνησε με τις χειρότερες προδιαγραφές την διαδρομή της στη ζωή, αλλά διέψευσε τους πάντες καταφέρνοντας να γίνει ένα από τα πιο συζητημένα μοντέλα αυτή τη στιγμή..

Η Κάνια είχε βρεθεί στο Πακ Τσονγκ της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης πεταμένη δίπλα στον δρόμο. Εκείνοι που την περιμάζεψαν από την κουβέρτα όπου ήταν τυλιγμένη, διαπίστωσαν πως δεν είχε πόδια, χωρίς να υπάρχουν ίχνη κάποιας χειρουργικής επέμβασης.

«Μου είπαν πως όταν με εγκατέλειψαν, σε απόσταση αναπνοής, ήταν μια νεαρή κοπέλα, ηλικίας 18-20 ετών. Μάλλον δεν ήταν από την περιοχή, και με κοίταζε, όπως θα κοίταζε μια μητέρα το παιδί τη.» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στο Uniland.

Η ίδια έχει υποστεί bullying, ωστόσο, δεν επιτρέπει στον εαυτό της να την καταβάλει.

«Η ζωή συνεχίζεται.. Η οικογένεια που με υιοθέτησε είναι εδώ, με βοηθά και με στηρίζει, έτσι, ώστε να πετύχω τους στόχους μου».

Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες, αρνούμενη να αποδεχτεί τον χαρακτηρισμό “ανάπηρη”.

“Ειλικρινά δεν χρησιμοποιώ τον όρο “ανάπηρη”, αλλά “μοναδική-διαφορετική”. Το “ανάπηρος” για εμένα μοιάζει με λέξη που σε εμποδίζει να είσαι αυτό που είσαι. Μπορώ ακόμα να κουνιέμαι και να περπατάω με τα χέρια. Το να έχεις γεννηθεί, χωρίς κάτι, και να πρέπει να τα βγάλεις πέρα … είναι λες και η ζωή σε προκαλεί”.

Η ίδια έχει μια επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο, ωστόσο δεν σκοπεύει αυτό να παραμείνει, ως η βασική πηγή εισόδων της στο μέλλον. Όπως λέει, θα ήθελε να γίνει “motivational speaker” για να εμψυχώνει άλλους ανθρώπους να τα βγάζουν πέρα με τη ζωή τους.

Επιμέλεια: Τζώρτζια Νικολάου 

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close