Search

Tο περιοδικό GREECE NOW γίνεται ο πρεσβευτής της χώρας μας στον αραβικό κόσμο

Ο ήλιος, η θάλασσα, το απέραντο γαλάζιο και τα κάτασπρα νησιά είναι η Ελλάδα του σήμερα, που παρουσιάζει το περιοδικό GREECE NOW και γίνεται ο πρεσβευτής της χώρας μας στον αραβικό κόσμο.

Στόχος είναι οι αναγνώστες, να γνωρίσουν την Ελλάδα η οποία μπορεί να γράψει σημαντική πορεία στην σύγχρονη ιστορία. Το όραμα είναι να χτιστούν γέφυρες με άλλους πολιτισμούς και να δημιουργηθούν ανθρώπινες σχέσεις.

Το περιοδικό είναι ένθετο στο Αραβικό Harper’s Bazaar. Το τιμόνι κρατά ο Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης, δημοσιογράφος-διεθνολόγος, που απογειώνει με σχέδιο και ασφάλεια την Ελλάδα.

Έχει διεθνή καριέρα στο χώρο των ΜΜΕ με συνεργασίες σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Al Jazeera, CNN, BBC.

Η καταγωγή του είναι από την Μάνη, δεν είναι από πολιτικό τζάκι και δηλώνει περήφανος για τον τόπο του και τους ανθρώπους του.
Τονίζει χαρακτηριστικά «Πολλοί πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο αυτό που έχουμε μάθει από τα βιβλία της ιστορίας στο σχολείο. Μαζί με την ομάδα μου προσπαθούμε να δείξουμε ότι τα πράγματα εξελίσσονται στην Ελλάδα, στην χώρα όπου ο πολιτισμός και η φιλοσοφία ήκμασαν».

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close