Search

6 από τα πιο ασυνήθιστα παιδιά στον κόσμο

Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται διαφορετικοί. Είτε πρόκειται για τη μοναδική εμφάνισή τους, είτε για ασυνήθιστα ταλέντα, είτε για μια ιδιόμορφη πάθηση, αυτά τα παιδιά δεν μοιάζουν με κανέναν που έχουμε δει ποτέ πριν. Ορισμένα από αυτά αποκτούν τεράστια δημοτικότητα μέσω του YouTube και του Διαδικτύου, ενώ άλλα παραμένουν γνωστά μόνο στις τοπικές τους κοινότητες. Ευτυχώς, αυτά τα διαμάντια ανακαλύπτονται κατά καιρούς, ώστε όλος ο κόσμος να μπορεί να θαυμάσει την ομορφιά και τη μοναδικότητά τους.

Ακολουθούν 6 από τα πιο ασυνήθιστα παιδιά στον κόσμο.

Nariyana

Η Nariyana, γνωστή και ως Χιονάτη, είναι ένα κοριτσάκι αλμπίνο από τη Δημοκρατία Sakha στη Yakutia. Η εκπληκτική της εμφάνιση μιλάει από μόνη της! Με πορσελάνινο δέρμα, λευκά μαλλιά, ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες και πορφυρά μάτια μοιάζει με πλάσμα από παραμύθι. Παρ’ όλα αυτά, είναι απλώς ένα κορίτσι με έφεση στα καλλιτεχνικά πράγματα.

Jare Ijalana

Αυτή η μικρή Νιγηριανή καλλονή έγινε διάσημη σχεδόν τυχαία και τώρα όλος ο κόσμος είναι ευγνώμων γι’ αυτό! Η Jare φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 5 ετών από έναν φωτογράφο γάμου, τον Mofe Bamuyiwa, ο οποίος αργότερα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram του, ξεκινώντας μια τρέλα για την ομορφιά του κοριτσιού. Όλοι ήθελαν να μάθουν ποια ήταν! Η Jare Ijalana έλαβε τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο και τώρα προσπαθεί να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου. Ευχόμαστε σε αυτήν και στις πανέμορφες αδελφές της, Jobs και Jomiloju, τα καλύτερα!

Tessa Evans

Γνωρίστε την Tessa Evans, ένα χαρούμενο νήπιο που γεννήθηκε χωρίς μύτη. Η κατάσταση ονομάζεται συγγενής αρινία και είναι εξαιρετικά σπάνια, καθώς εμφανίζεται σε 1 μωρό στο εκατομμύριο. Παρ’ όλα αυτά, να ‘τη, ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε χωρίς μύτη, ιγμόρεια και αίσθηση της όσφρησης! Οι γονείς της άρχισαν να κάνουν μεταμορφωτικές επεμβάσεις σχεδόν αμέσως, βάζοντας τους γιατρούς να δημιουργήσουν ειδικά τρισδιάστατα εμφυτεύματα που αλλάζουν κάθε λίγα χρόνια. Όταν μεγαλώσει θα είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα μόνιμο εμφύτευμα και να μοιάζει με πραγματική μύτη με ειδικά ιατρικά τατουάζ στα ρουθούνια και τις σκιές. Αλλά προς το παρόν η Tessa πρέπει να αναπνέει μέσω ενός σωλήνα τραχειοστομίας στο λαιμό της.

Millianna Worthy

Έχετε δει ποτέ ένα μωρό με χτένισμα που θυμίζει Cruella de Vil; Όχι, δεν το νομίζω. Ή μια ενήλικη γυναίκα που να θυμίζει το χρώμα των μαλλιών της; Κι όμως, εδώ είναι η μικρή Millianna Worthy και η μαμά της, Brianna, που έχουν το ίδιο cool look. Η Brianna λέει ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό υπάρχει στην οικογένειά της εδώ και τουλάχιστον τέσσερις γενιές, ίσως και περισσότερο! Το φαινόμενο προκαλείται από την πολίωση – μια έλλειψη χρωστικής ουσίας στο δέρμα και τα μαλλιά που τα καθιστά άχρωμα.

Madden Humphreys

Ο Madden Humphreys, ένα ζωηρό 8χρονο αγόρι από την Οκλαχόμα, γεννήθηκε με ετεροχρωμία ιριδίου καθώς και με αμφίπλευρη σχιστία χείλους και ουρανίσκου. Δεν αισθανόταν καθόλου διαφορετικός από όλους τους άλλους, μέχρι που οι συμμαθητές του άρχισαν να τον εκφοβίζουν στο σχολείο για το διαφορετικό χρώμα των ματιών του και την ουλή από την επέμβαση αποκατάστασης. Αργότερα η μαμά του, η Χριστίνα, βρήκε στο Facebook μια γάτα με την ίδια πάθηση που είχε το αγόρι της και γρήγορα κατάλαβε ότι οι δυο τους ήταν γραφτό να είναι μαζί. Η συνάντηση έγινε και τώρα ο Madden και η γάτα Moon ζουν μαζί ευτυχισμένοι.

Lalit Patidar

Ο Lalit Patidar είναι ένας χαρούμενος Ινδός έφηβος που γεννήθηκε με μια εξαιρετικά σπάνια πάθηση που ονομάζεται συγγενής υπερτρίχωση (γνωστή και ως “σύνδρομο του λυκάνθρωπου”). Όλο του το σώμα είναι καλυμμένο με τρίχες και αυτές φυτρώνουν σε σημεία που δεν πρέπει – όπως το πρόσωπό του. Αυτή τη στιγμή ο Lalit είναι 13 ετών και έχει συμβιβαστεί με την ασυνήθιστη εμφάνισή του, ωστόσο παραδέχεται ότι ονειρεύεται να κάνει κάποια χειρουργική επέμβαση που θα τον κάνει να μοιάζει φυσιολογικός. Συχνά τον εκφοβίζουν για την εμφάνισή του, ειδικά εκτός του γενέθλιου χωριού του, και οι άνθρωποι τον βρίζουν. Κι όμως, το μόνο που θέλει ο Lalit είναι να γίνει φίλος με όλους! Ονειρεύεται να μεγαλώσει και να εργαστεί ως τίμιος αστυνομικός για να στηρίξει τη μητέρα και τον πατέρα του που έχουν κάνει τόσα πολλά γι’ αυτόν.

Επιμέλεια κειμένου: Βίκυ Μπαφατάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close