Search

Διεθνής Ημερίδα Τουρισμός Υγείας 2023 στη Λάρισα

Διεθνής Ημερίδα Τουρισμός Υγείας 2023 διοργανώνεται το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα από την ELITOUR αφιερωμένη στην ανάδειξη και προβολή στο εξωτερικό της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Υγείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Διαβάστε το πρόγραμμα

Το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας – ELITOUR ανακοίνωσε την Πρωτοβουλία: 2023 Έτος Γονιμότητας και Εξωσωματικής Γονιμοποίησης για την Ελλάδα, με στόχο να αναδείξει την χώρα μας, ως κορυφαίο προορισμό για την Εξωσωματική Γονιμοποίηση παγκοσμίως. Η αποστολή μας είναι να προσελκύσουμε το διεθνές κοινό μέσω ημερίδων που προωθούν τη σκέψη και τη δράση διασφαλίζοντας ότι η Ελλάδα θα λάβει τη μέγιστη διεθνή αναγνώριση.

Η πρωτοβουλία βασίζεται σε δύο κύριους πυλώνες. Ο πρώτος εστιάζει στην ευαισθητοποίηση και τις προσπάθειες της τοπικής κοινότητας, τονίζοντας επιτεύγματα από τον ελληνικό επιστημονικό, επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο, καθώς και από  φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Ελλάδας, ενώ ο δεύτερος εστιάζει στην προσέγγιση των παγκόσμιων αγορών, την παρουσίαση, την ενημέρωση και τη δράση μέσω στοχευμένων σημείων προώθησης και διαύλων επικοινωνίας.

Η στρατηγική για την επίτευξη αυτής της αποστολής, περιλαμβάνει τη διοργάνωση ημερίδων εντός και εκτός Ελλάδος με ένα Διεθνές Συνέδριο για την Εξωσωματική Γονιμοποίηση, όπου θα αναδειχθούν και θα βραβευτούν σημαντικοί παράγοντες από τον ίδιο κλάδο. Στόχος μας είναι να συστρατεύσουμε πολιτικές, θεσμικές και περιφερειακές οντότητες, συμπεριλαμβανομένων των υπουργείων, των περιφερειών και των δήμων, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η πρωτοβουλία θα λάβει τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη ως εθνική προσπάθεια. Με τη συνεργασία με πρεσβείες, επιμελητήρια, διαφημιστικές εταιρείες και μέσα ενημέρωσης, ελπίζουμε να αυξήσουμε την προβολή και την εμβέλεια της Πρωτοβουλίας για το Έτος Γονιμότητας 2023 για την Ελλάδα και να προσελκύσουμε περισσότερες ευκαιρίες επενδύσεων και ανάπτυξης για τη χώρα μας.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close