Search

Ανακοίνωση της ΕΕΑΙ σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μ.Ι.Υ.Α. στα Χανιά

Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες τις εξελίξεις στην υπόθεση της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στα Χανιά. Είναι προφανές ότι οι έλεγχοι στις αντίστοιχες μονάδες, κέντρα και κλινικές πρέπει να είναι εξονυχιστικοί και η εφαρμογή των νόμων χωρίς εκπτώσεις.8:39 μμ 28/8/2023.

Η Ελληνική Εταιρεία Αναπαραγωγικής Ιατρικής (ΕΕΑΑ) διαβεβαιώνει τα υπογόνιμα ζευγάρια και άτομα, τόσο εντός, όσο και εκτός Ελλάδας, πως οι Μονάδες Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στη χώρα μας προσφέρουν άριστης ποιότητας υπηρεσίες, τηρώντας όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και τα πρότυπα επαγγελματισμού. Αυτό σημαίνει πως, όσοι ζητούν βοήθεια για την αντιμετώπιση ζητημάτων γονιμότητας, μπορούν να εμπιστεύονται την τεχνογνωσία αυτών των μονάδων, καθώς το ταξίδι τους προς τη γονεϊκότητα υποστηρίζεται από τη σταθερή δέσμευση όλων μας για την υψηλή ποιότητα και βιοηθική πληρότητα των ιατρικών υπηρεσιών στη χώρα μας.

Εκ μέρους της ΕΕΑΙ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close