Search

Ίδρυση νέας Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε συνεργασία Γένεσις Αθηνών & Πανεπιστήμιου Anhui στην μακρινή Κίνα

Με μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση ανακοινώθηκε η συμβολή στην ίδρυση της νέας Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Γένεσις Αθηνών & Πανεπιστήμιου Anhui από την μακρινή Κίνα στο πλαίσιο του ταξιδιού του Περιφερειάρχη Αττικής και Προέδρου της ΕΛΙΤΟΥΡ, Γιώργου Πατούλη, του Γ.Γ. του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών και πρεσβευτή του ελληνικού τουρισμού Καθ. Αντώνη Πολυδώρου, του Δρ. Κώστα Πάντου, γυναικολόγου – μαιευτήρα, Προέδρου της κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, καθώς και των υπολοίπων μελών της επίσημης ελληνικής αντιπροσωπείας. Η ελληνική αποστολή συναντήθηκε με την πρέσβειρα της Κύπρου στην Κίνα, καθώς και τον Έλληνα πρέσβη.

Σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του κ. Πάντου και του κ. Πατούλη ο Περιφερειάρχης του Anhui, ακολούθησαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τη συμμετοχή της Αντιπερειφερειάρχη του Anhui, όπου συζητήθηκε το μέλλον της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, καθώς και τα σημαντικά οφέλη του Ιατρικού Τουρισμού. Εκεί υπογραμμίστηκε η συμβολή της Γένεσις Αθηνών στην μετάδοση της γνώσης και της εμπειρίας σχετικά με τις υπηρεσίες της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και κατόπιν αιτήματος του Πανεπιστημίου του Anhui o κος Πάντος και οι συνεργάτες του  ανταποκρίθηκαν θετικά, με σκοπό την ίδρυση νέας αυτής μονάδας ώστε να συμβάλει στην αντιμετώπιση του ζητήματος υπογεννητικότητας στην Κίνα, καθώς και στο να εμπλουτιστεί η τεχνογνωσία που κατέχουν οι επιστήμονες εκεί με νέες, πρωτοπόρες μεθόδους και τεχνικές.

Είναι σημαντικές οι προοπτικές που αναπτύσσονται μετά το εν λόγω ταξίδι  παρέχοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες υγείας από την Κίνα να ταξιδέψουν στη χώρα μας για λύσεις στην υπογονιμότητα. Με τον τρόπο αυτό, η ελληνική οικονομία έχει να κερδίσει πολλά από τον ιατρικό τουρισμό, ο οποίος εξελίσσεται ως σημαντικός μοχλός ανάπτυξης.

To βίντεο που προανήγγειλε το ταξίδι στην Κίνα του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου και Διευθυντή του ΓΕΝΕΣΙΣ Αθηνών, μαιευτήρα – γυναικολόγου Κώστα Πάντου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close