Search

Πρόεδρος της Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής CRSA εξελέγη ο Έλληνας Pομποτικός Χειρουργός, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Αποτελεί τεράστια τιμή για τη χώρα μας η εκλογή στη θέση του Προέδρου της Παγκόσμιας Επιστημονικής Εταιρείας Ρομποτικής Χειρουργικής με έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ (CRSA – Clinical Robotic Surgical Association) του Έλληνα χειρουργού Κωνσταντίνου  Κωνσταντινίδη.

Σε μία λιτή τελετή κατά τη διάρκεια των εργασιών του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ρομποτικής Χειρουργικής στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής 15-17 Σεπτεμβρίου 2023, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Επιστημονικής Εταιρείας CRSA επικύρωσαν την εκλογή του και του ανετέθη η πλήρης επιστημονική ευθύνη της διοργάνωσης του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου CRSA CONGRESS 2024, το οποίο θα διοργανωθεί στη Ρώμη τον Νοέμβριο του 2024 υπό την Προεδρία του.

Η διεθνής αναγνώριση του Δρ. Κωνσταντινίδη συμπίπτει με την επέτειο των 17 ετών εφαρμογής της Ρομποτικής Χειρουργικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Σεπτέμβριος 2006-2023) με χιλιάδες επιτυχών επεμβάσεων Γενικής Χειρουργικής εκ μέρους του. Ταυτόχρονα επιβραβεύει το υπέροχο ταξίδι της Ρομποτικής Τεχνολογίας που πρώτη η ομάδα του ξεκίνησε το 2006 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ο ίδιος δήλωσε «αποτελεί μέγιστη τιμή για εμένα αυτή η θέση, μέσω της οποίας δεν αναγνωρίζεται μόνο η προσωπική μου σταδιοδρομία ως χειρουργός αλλά ταυτόχρονα εκφράζεται η ποιότητα του Ομίλου μας». Τόνισε επίσης τη συμβολή των συνεργατών του και της ηγεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στην παγκόσμια του αναγνώριση, ενώ με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε όλους όσους εμπιστεύτηκαν την υγεία τους και τα χειρουργικά τους προβλήματα στον ίδιο και στους συνεργάτες του.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης τιμήθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Ιατρικής 2021 από τα Διεθνή Βραβεία Vexillum Giuseppe Sciacca.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close