Search

Ο Μουσολίνι στο κόκκινο φως, η σεξουαλική ζωή του Ντούτσε αποκαλύπτεται: “Ήταν βίαιος και ακόρεστος” σύμφωνα με το βιβίο του Άγγλου ιστορικού R.J.B. Bosworth

Θέλω να είμαι βίαιος μαζί σου”. Και στη συνέχεια: “Είμαι ένα άγριο ζώο”. Ένας ανέκδοτος Μπενίτο Μουσολίνι αναδύεται από τις σελίδες του “Claretta: Mussolini’s Last Lover”, ένα είδος βιογραφίας στο κόκκινο φως που έγραψε ο Άγγλος ιστορικός R.J.B. Bosworth για το Yale University Press. Μια αδημοσίευτη τομή από την οποία αναδύεται ένας άνθρωπος “σεξουαλικά άρρωστος” και ακόρεστος, όπως αποκαλύπτουν τα αποσπάσματα που δημοσίευσε η Daily Mail.

Ήδη από έφηβος, ο μελλοντικός Ντούτσε ήταν τακτικός θαμώνας των οίκων ανοχής. Σε όλη του τη ζωή, έλεγε στους γύρω του ότι για να ερεθιστεί έπρεπε να φανταστεί ότι η γυναίκα με την οποία μοιραζόταν το κρεβάτι ήταν πόρνη.

H Claretta η ερωμένη του Mussolini

Καθώς μεγάλωνε, η σεξουαλική του ορμή αυξανόταν επίσης με τη δύναμη: ο ιστορικός αφηγείται πως απαιτούσε συνουσία με τέσσερις διαφορετικές γυναίκες την ημέρα. Και για την επιλογή τους ενέπλεκε τους συνεργάτες του: έπρεπε να διαβάσουν όλες τις επιστολές από τις γυναίκες θαυμάστριες και να επιλέξουν εκείνες που θεωρούσαν καταλληλότερες για να ικανοποιήσουν τις φαντασιώσεις του Ντούτσε. Οι προτιμήσεις του έπεφταν συχνά σε παντρεμένες γυναίκες.

Ο Bosworth ισχυρίζεται ότι για τον Μουσολίνι, το σεξ ισοδυναμούσε με βιασμό: η πράξη δεν διαρκούσε περισσότερο από πέντε λεπτά, δεν τον ενδιέφερε καθόλου να προκαλεί την ευχαρίστηση στη σύντροφό του, προτιμούσε γυναίκες από κατώτερες κοινωνικές τάξεις επειδή οι ισχυρές τον εκφόβιζαν. Ακόμη και όταν η κόρη του βασιλιά, η πριγκίπισσα Μαρία Ζοζέ, προσπάθησε να τον αποπλανήσει γδυόμενη μπροστά του σε μια καμπίνα στο Λίντο της Ρώμης, εκείνος έκανε πίσω.

Όσες τολμούσαν να του αντισταθούν, αντιθέτως, εξαπέλυαν την επιθετικότητά του ακόμη περισσότερο. Σε μια επιστολή του ο ίδιος ο Ντούτσε περιέγραψε τον βιασμό μιας παρθένας: “Την άρπαξα από τις σκάλες, την έριξα σε μια γωνία πίσω από μια πόρτα και…”.
Αφού επέστρεψε από τον μήνα του μέλιτος, η Κλαρέτα έτρεξε στον Ντούτσε και η σχέση μεταξύ των δύο θα ήταν τόσο βίαιη ώστε να αφήσει σημάδια από δόντια στον ώμο της και στο αυτί της. Στον εραστή της εξομολογήθηκε: “Χάνω τον έλεγχο”. Και πάλι: “Γιατί η αγάπη μου εκφράζεται με τόση βία;”. Γράφει ότι του απάντησε: “Μεγάλη μου αγάπη, ήσουν επιθετικός σαν λιοντάρι, βίαιος και δυνατός”.

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη

Πηγή: https://www.ilmessaggero.it/ di Federica Lupino

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close