Search

Τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca στην 81η ΔΕΘ HELEXPO

Στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 από τους εθελοντές Ο.Φ.Κ.Α.Θ. της Πολιτικής Προστασίας, όπου παραβρέθηκαν η Γενική Γραμματέας παγκοσμίως των Διεθνών Βραβείων, Αρχαιολόγος Επικοινωνιολόγος, Βίκυ Μπαφατάκη, ο Αντιπρόεδρος Ελλάδος Γιώργος Τσούκαλης,ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας, ο Διπλωμάτης και Συλλέκτης Έργων Τέχνης, Γεώργιος Ολύμπιος, η Μαργαρίτα Θεολόγου, η ζωγράφος Λιλίκα Αρνάκη, καθώς και αρκετοί φίλοι των Βραβείων.

Η ζωγράφος Λιλίκα Αρνάκη, η Μαργαρίτα Θεολόγου, ο Αντιπρόεδρος Ελλάδος Sciacca Γιώργος Τσούκαλης, η Γενική Γραμματέας Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη, o Πρόεδρος του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. Χρήστος Ράμος και ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ HELEXPO ενημερώθηκαν για τους σκοπούς των Βραβείων καθώς και τις δράσεις με ενημερωτικό υλικό και μια σειρά από βίντεο που προβλήθηκαν στο περίπτερο.

Η Γ.Γ. Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη απονέμει τιμητικό έπαινο στον Πρόεδρο του Ο.Φ.Κ.Α.Θ. Χρήστο Ράμο

Στο μεταξύ, η Γενική Γραμματέας, Βίκυ Μπαφατάκη, απένειμε τιμητικό έπαινο στον Πρόεδρο του Ο.Φ.Κ.Α.Θ, Χρήστο Ράμο, για το τεράστιο εθελοντικό του έργο που επιτελούν οι εθελοντές του συλλόγου, την προσφορά τους στον πολίτη και την κοινωνία γενικότερα.

Στελέχη των G. Sciacca και εθελοντές του Ο.Φ.Κ.Α.Θ

Στη συνέχεια, ο Διπλωμάτης και Συλλέκτης Έργων Τέχνης, Γεώργιος Ολύμπιος, η Γενική Γραμματέας Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη, ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας, επισκέφθηκαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Κυριάκο Ποζρικίδη, ο οποίος τους μίλησε για την ιστορία της Έκθεσης της Θεσσαλονίκης, που οργανώνεται αδιαλείπτως κάθε χρόνο από το 1926.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, η Γενική Γραμματέας Sciacca Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη και ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας

O Διευθύνων Σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης, η Γ.Γ.Sciacca παγκοσμίως, Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη ο διπλωμάτης και συλλέκτης έργων τέχνης Γιώργος ΟΛύμπιος και ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας

Ο διπλωμάτης και συλλέκτης έργων τέχνης Γιώργος Ολύμπιος, η Υπ. του Τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της ΔΕΘ HELEXPO και Υπεύθυνη της έκδοσης του περιοδικού EXPOSED, Μαρία Συλλοπούλου, ο Αντιπρόεδρος Sciacca Ελλάδας Γιώργος Τσούκαλης, η Γ.Γ.Sciacca Δρ. Βίκυ Μπαφατάκη και ο Αν. Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιος Θεοδωρακέας

Επίσης συζητήθηκαν συνέργειες, μεταξύ των δύο πλευρών στο εγγύς μέλλον, παρουσία της Υπ. του Τμήματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της ΔΕΘ HELEXPO και Υπεύθυνη της έκδοσης του περιοδικού EXPOSED, Μαρίας Συλλοπούλου.

από την Έλενα Παπαχρυσοβέργη
Γραφείο Τύπου Sciacca Ελλάδας
17.09.2016

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close