Search

«Πρόληψη ατυχημάτων στο νερό, Αρχαίο DNA και καινοτομία του Δ.Π.Θ.» οι εκδηλώσεις των G. Sciacca στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Blue Money Show τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στην αίθουσα IRIS, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ Βουλιαγμένης. Η πρώτη επιμορφωτική εκδήλωση με τίτλο «Δράσεις πρόληψης ατυχημάτων στο νερό και Πνιγμών», ώρα 14:00-16:00 έχει στόχο την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη των πνιγμών, αλλά και την ιστορική τους σύνδεση με τον κόσμο της τέχνης και την ιστορία τους. Κύριος ομιλητής θα είναι ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης, καθώς και αξιόλογο πάνελ ομιλητών. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπρόεδρος των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Γεώργιος Τσούκαλης.

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, Κυριακή 24 Απριλίου 2016, στην ίδια αίθουσα του ξενοδοχείου Αστέρας Βουλιαγμένης, και ώρα 16:00-18:00, με τίτλο «Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στις προκλήσεις της εποχής». Στην δεύτερη αυτήν εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρύτανης του Δ.Π.Θ. και Καθηγητής Αθανάσιος Καραμπίνης με θέμα «Το Δ.Π.Θ. στις προκλήσεις της εποχής», ο Αν. Πρύτανης Δ.Π.Θ. και Καθηγητής Παντελής Μπότσαρης με θέμα «Η έρευνα, ηκαινοτομία και το επιχειρείν στο Δ.Π.Θ. του 21ου αιώνα» και τέλος η Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας Χριστίνα Παπαγεωργοπούλου, η οποία θα παρουσιάσει και θα αναπτύξει ένα πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο θέμα «Το αρχαίο DNA».

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει η Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca και Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, ενώ την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει η δημοσιογράφος Λουκίλα Καρρέρ – Πλέσσα.

Έλενα Παπαχρυσοβέργη
Γραφείο Τύπου G. Sciacca Ελλάδας

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close