Search

Έτοιμη η μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο που διαρκεί 19 ώρες

Την προσεχή Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου θα τελεσθούν τα εγκαίνια της μεγαλύτερης πτήσης στον κόσμο, από την Σιγκαπούρη στην Νέα Υόρκη. Η διάρκεια της πτήσης θα είναι 19 μόλις ώρες, ενώ το δρομολόγιο θα διεξάγεται τρεις φορές την εβδομάδα.

Φυσικά όσοι είναι λάτρεις του αεροπλάνου και των αιθέρων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτή την πολύωρη πτήση, αλλά και τις ανέσεις της.

Τα νέα Airbus A350-900 της Singapore Airlines, που θα εκτελούν την απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης έως το Newark Liberty της Νέας Υόρκης, θα διανύουν 9.500 μίλια. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως τα νέα αυτά Airbus έχουν τη δυνατότητα να καλύπτουν 11.160 μίλια χωρίς ανεφοδιασμό, γεγονός που αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία στην αεροπλοΐα.

Στις 22 Σεπτεμβρίου παραλήφθησαν 22 νέα αεροσκάφη, ενώ στις 3 Απριλίου είχε γίνει και η πρώτη δοκιμαστική τους πτήση στη Γαλλία.

Σύμφωνα με τους ειδήμονες της Airbus, η καμπίνα των αεροσκαφών θυμίζει περισσότερο δωμάτιο, τόσο στην οικονομική, όσο και στην business class, με περισσότερες ανέσεις και χώρο, καθώς και μεγαλύτερα παράθυρα.

Προσδεθείτε και έτοιμοι για απογείωση…

Επιμέλεια: Παναγιώτης Ανδρεάδης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close