Σπυρίδωνος Κ. Βολτέας: Βιοηθικά Διλήμματα του «Τέλους της Ζωής». Σπυρίδωνος Κ. Βολτέας: Βιοηθικά Διλήμματα του «Τέλους της Ζωής».
Το συγκεκριμένο βιβλίο του διακεκριμένου συγγραφέα Σπυρίδων Κ. Βολτέα πραγματεύεται τα ηθικά αλλά και υπαρξιακά διλήμματα που δημιουργούνται κατά το τελικό στάδιο της ζωής του ασθενούς,... Σπυρίδωνος Κ. Βολτέας: Βιοηθικά Διλήμματα του «Τέλους της Ζωής».

Το συγκεκριμένο βιβλίο του διακεκριμένου συγγραφέα Σπυρίδων Κ. Βολτέα πραγματεύεται τα ηθικά αλλά και υπαρξιακά διλήμματα που δημιουργούνται κατά το τελικό στάδιο της ζωής του ασθενούς, έχοντας ως αντίκτυπο τόσο τον ίδιο όσο και τον περίγυρό του.

Ειδικότερα εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να αντιμετωπίζει την παρούσα κατάστασή του αλλά και στα δικαιώματα τα οποία έχει κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να σημειωθεί επίσης εδώ ότι το βιβλίο αυτό είναι αποτέλεσμα έρευνας, κατά τη μεταπτυχιακή περίοδο των σπουδών του συγγραφέα
έχοντας ως επίκεντρο το θέμα της Ορθόδοξης Θεολογίας.

Εκδ. Παπαζήσης 2018.

Πηγή: Bioethics.gr Αντωνία Κύρκου – Stagiaire EEB

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: