Search

Tony Dickherber, ερευνητής βιο-μηχανικής για τον καρκίνο στο Εθνικό Κέντρο Καρκίνου ΗΠΑ (ΝCI)

Ο Tony Dickherber είναι Διευθυντής Προγράμματος στο Γραφείο του Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου (NCI), Κέντρο Στρατηγικών Επιστημονικών Πρωτοβουλιών, και Διευθυντής του προγράμματος NCI Innovative Molecular Analysis Technologies. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ηλεκτρολογία και διδακτορικού διπλώματος στη βιομηχανική, αμφότερα από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Γεωργίας, όπου η έρευνα της διατριβής του επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη βιοαισθητήρων μικροσυστοιχιών πρωτεϊνών καρκίνου χωρίς ετικέτες, βασισμένων στην τεχνολογία μικροηλεκτρονικών ακουστικών συσκευών. Εκτός από τα καθήκοντά του ως διευθυντής της ομάδας του προγράμματος IMAT και του χαρτοφυλακίου επιχορηγήσεων, ο Tony βοηθά επίσης στον γενικό στρατηγικό σχεδιασμό πρωτοβουλιών που αφορούν αναδυόμενες τεχνολογίες για τον καρκίνο και στην ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών.

https://www.selectscience.net/videos/SSci_CON19_SLAS_Washington_072_Tony_Dickherber_V2.mp4?fbclid=IwAR0V0Q5xtbfbQ9EQsSv2HOWRfXpsL681g9fQTHqc1cUV-OWLBwxx-kFaVk4

Ο Δρ Dickherber εντάχθηκε στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου ως υπότροφος επιστημονικής και τεχνολογικής πολιτικής της AAAS το 2009 για να βοηθήσει στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ανθρώπινης τράπεζας βιολογικών δεδομένων για τον καρκίνο (caHUB) με το Γραφείο Βιοαποθετηρίων και Έρευνας Βιολογικών Δειγμάτων. Πριν από την ένταξή του στο NCI, η έρευνα του Tony επικεντρώθηκε σε καινοτόμες πλατφόρμες βιοαισθητήρων για την έγκαιρη ανίχνευση του καρκίνου και σε δομές συστοιχίας ιοντοπαγίδων για κβαντικούς υπολογισμούς bit στο Κέντρο Έρευνας Μικροηλεκτρονικής του Georgia Tech στην Ατλάντα, GA. Πέρασε επίσης τέσσερα χρόνια ως ερευνητής μηχανικός στο Ινστιτούτο Έρευνας του Georgia Tech εργαζόμενος σε έργα τηλεπικοινωνιών που σχετίζονται με το στρατό.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close