Search

Σαββατοκύριακο μελέτης στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών: Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία»

Στις 19 και 20 Μαΐου, το ΚΕΣ υποδέχεται μια ομάδα περισσότερων από 40 φοιτητών/τριών του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ζώα: Ηθική, Δίκαιο, Ευζωία», το οποίο διοργανώνεται από το Τμήμα Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ. Εκτός από τις συνεδρίες που θα έχουν με τους διδάσκοντες/ουσες στο μεταπτυχιακό τους, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τους διδάσκοντες στο Harvard Kristen Stilt και Νικόλα Πρεβελάκη, θα ενημερωθούν για την ιστορία του Κέντρου και τη διεθνή παρουσία του Πανεπιστημίου από το προσωπικό του Κέντρου και θα επωφεληθούν από τις πηγές που προσφέρονται μέσω της ψηφιακής βιβλιοθήκης του CHS.

Λευκές καρέκλες σε διάταξη μέσα σε συνεδριακή αίθουσα.

Το ΚΕΣ συνεχίζει να υποστηρίζει τα ελληνικά πανεπιστήμια φιλοξενώντας προγράμματά τους στις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Ναύπλιο και δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ αυτών και συναδέλφων στο Harvard, ενώ παράλληλα συμβάλλει στις διοικητικές, διαχειριστικές και άλλες ανάγκες τους.

Πηγή: https://el.greece.chs.harvard.edu/news/study-animal-ethics-uoa

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close