Search

Ο Καθηγητής Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, Γιάννης Ματσούκας συγχαίρει με επιστολή τον Μίμη Πλέσσα για την βράβευσή του από τα G. Sciacca

Με πολλή χαρά και υπερηφάνεια οι φίλοι στο Πανεπιστήμιο Πατρών χαιρετίζουν και συγχαίρουν τον Μίμη Πλέσσα για την βράβευσή του με το διεθνές βραβείο «Τζιουζέπε Σάκα» που λαμβάνει χώρα στο Βατικανό. Ο Μίμης Πλέσσας είναι αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Πανεπιστημίου μας και πάντα κοντά μας.

Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών είναι για μας όχι μόνο ο κορυφαίος συνθέτης αλλά και συνάδελφος Χημικός, ο οποίος πραγματοποίησε στα χρόνια της Διδακτορικής του Διατριβής στη Χημεία στο Πανεπιστήμιο Cornell στις ΗΠΑ μια πρωτοποριακή έρευνα.

Ο Μίμης Πλέσσας βραβεύεται από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, μέλος της Επιτροπής Προεδρίας και την Γενική Γραμματέα Βίκυ Μπαφατάκη

Μίμη μπορεί η μουσική να σε κέρδισε όμως η έρευνα που έκανες τότε παραμένει επίκαιρη. Είμαστε σε καλό δρόμο! Σου ευχόμαστε, εγώ και όλοι οι φίλοι σου στο Πανεπιστήμιο Πατρών, να είσαι πάντα δημιουργικός και πάντα πρωτοπόρος.

Με πολλή αγάπη,

Γιάννης Ματσούκας
Καθηγητής Χημείας
Τμήμα Χημείας, Πανεπιστήμιο Πατρών
ΜΠΣ “Ιατρική Χημεία”

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close