Search

Γιάννης Μπούτος «Οφείλουμε να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας»

Ο Γιάννης Μπούτος είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Γιώργου Παυλίδη.
Σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η ανανέωση, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και ιδεών και αντιλήψεων, αποτελεί καθολικό αίτημα της κοινωνίας μας, θεωρώ τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου σαν μια ευκαιρία αλλά και πρόκληση για κάθε νέο άφθαρτο πρόσωπο με διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Ζώντας σε μια περιφέρεια που αδικεί τον εαυτό της, αφήνοντας αναξιοποίητα όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της, αποφάσισα να συστρατευθώ με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Περιφερειακής Αναγέννησης και του Γιώργου Παυλίδη για ένα διαφορετικό και σύγχρονο μοντέλο διοίκησης και ανάπτυξης της Περιφέρειας ΑΜΘ, συνολικά και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, η οποία τόσο έχει πληγεί από την αδράνεια και τις πολιτικές των τελευταίων ετών.
Βασικούς άξονες πάνω στους οποίους οφείλουμε να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την εικόνα του τόπου μας θεωρώ τους εξής: Ανεργία, Απασχόληση, Αγροτική ανάπτυξη, Τουρισμός, Πολιτισμός.

Μέσα στην γενικότερη ύφεση και με την ανεργία(ειδικά στους νέους) να χτυπάει κόκκινο, η Περιφέρεια οφείλει να αποτελεί αρωγό και όχι τροχοπέδη στην επενδυτική δραστηριότητα και βέβαια να εκπονεί και η ίδια επενδυτικά προγράμματα με σκοπό την τόνωση της απασχόλησης.

Επιβάλλεται να οργανώσουμε καλύτερα και να εκσυγχρονίσουμε την αγροτική παραγωγή, στρέφοντάς την σε προϊόντα υψηλής ζήτησης και προστιθέμενης αξίας, πάντοτε όμως με οικολογική συνείδηση και περιβαλλοντολογική ευαισθησία τόπος μας έχει την ευλογία να διαθέτει μια μεγάλη σε έκταση παραλιακή ζώνη και έναν εξαιρετικού φυσικού κάλλους ορεινό όγκο, πλεονεκτήματα τα οποία, αν αξιοποιηθούν κατάλληλα μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης τουριστών και μοχλό πολύ μεγάλης ανάπτυξης. Αναδεικνύοντας και εμπλουτίζοντας τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και προβάλλοντας τον ιδιαίτερο πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα, μπορούμε να καταστήσουμε την Ξάνθη πολιτιστική πρωτεύουσα όλης της Περιφέρειας.

Εκείνο που σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι θα εξαντλήσω όλη την ενεργητικότητά μου σε δράσεις και παρεμβάσεις προς όφελος των συμπολιτών μου παραμένοντας πάντα ανοικτός σε παρατηρήσεις και προτάσεις με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας, με σεβασμό για τον τόπο μου και τους συντοπίτες μου.

Ιωάννης Μπούτος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Περιφερειακή Αναγέννηση» ΑΜΘ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close