Search

Οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση “Επιστήµη & Τέχνη µέσα από το Μικροσκόπιο” στο σπίτι του Μ.Χατζηδάκι

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου, τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, διοργάνωσαν στον «Πολυχώρο Τέχνης & Σκέψης Μάνος Χατζιδάκις» την εκδήλωση µε τίτλο «Επιστήµη & Τέχνη µέσα από το Μικροσκόπιο».

Η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστολογίας – Εµβρυολογίας του Τµήµατος Ιατρικής του Δηµοκριτείου Πανεπιστηµίου Θράκης, κ. Μαρία Λαµπροπούλου, παρουσίασε µέσα από τη µικροσκόπηση πώς µπορεί να γεννηθεί ένα μοναδικό έργο τέχνης!

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία με πλήθος κόσμου απο τον χώρο της πολιτικής και της τέχνης. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Γενική Γραµµατέας των Διεθνών Βραβείων Βασιλική Μπαφατάκη.

Στην αρχή της εκδήλωσης ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης τιμήθηκε για το έργο του διαμέσου της οικογένειας του που παραβρέθηκε στον πολυχώρο. Αμέσως μετά την πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία της καθηγήτριας κυρίας Λαμπροπούλου την εκδήλωση έκλεισε ο τραγουδιστής Λουκάς Γιώρκας ο οποίος ερμήνευσε Μάνο Χατζιδάκι.

Για τις δυο ηµέρες, 4-5 Ιουλίου οι επισκέπτες που παρεβρέθησαν στον πολύχωρο, θαύμασαν όλα τα έργα της καθηγήτριας, τα οποία αποτυπώνουν το συναπάντηµα Ιατρικής και Τέχνης µέσα από το µικροσκόπιο.

Πηγή: xanthinews.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close