Search

Η πλαστική επέμβαση της Αλίκης εν αγνοία του Κώστα Σπυρόπουλου

Μια κυρία σύμβόλο και κολλητή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη, η Μαρλέν Καρρέρ, η οποία είχε εμπιστευτεί την Αλεξάνδρα Τσόλκα τη ζωή της και προσωπικές φωτογραφίες για να εκδοθούν σε βιβλίο, η δημοσιογράφος δημοσίευσε στην εφημερίδα Espresso μια άγνωστη πτυχή της σχέσης της εθνικής μας σταρ με τον νεαρό τότε ηθοποιό, Κώστα Σπυρόπουλο.

Αναλυτικότερα, το απόσπασμα αναφέρει:

«Η Βουγιουκλάκη είναι για εκείνην η αδελφή που δεν είχε. Μαζί λένε ψέματα στον Σπυρόπουλο για να πάει η Αλίκη ινκόγκνιτο στην Ισπανία για πλαστική. Ο χειρουργός αρνείται να κάνει την επέμβαση. Δεν έχει πρόβλημα. Κρύβεται, τάχα πως είναι στο Λονδίνο, στο σπίτι της Μαρλέν, για να μην την πάρει είδηση ο Κώστας.

Γελάνε λέγοντάς του ψέματα. Η Μαρλέν τη θυμάται να κυκλοφορεί άβαφη με τζιν.Δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατό της. Άλλωστε όταν πέρασε η εποχή που ο μπάτλερ με λιβρέα και λευκό γάντι έφερνε στη Μαρλέν σε ασημένιο δίσκο δεσμίδες από χιλιάρικα, η Αλίκη και η Μελίνα τη βοήθησαν να ξεκινήσει από την αρχή.

«Ακόμη και σε σπηλιά να πας, θα σε βρούμε» της έλεγε γελώντας η Αλίκη. Η ζωή τα έφερε η εθνική σταρ να μένει στο πατρικό της Μαρλέν, στο σπίτι στη Στησιχόρου. Εκεί, πίσω στον χρόνο, είχε φιλοξενήσει τον Μπράντο ύστερα από απαίτηση της Μελίνας. Στην αρχή αντιπάθησε ο ένας τον άλλον, επειδή εκείνος ήταν αγενής και έκανε σεξιστικά αστεία.

Αναδημοσίευση άρθρου απο το:

Μετά τη φώναζε «πριγκίπισσά» του. Τον Αλέν Ντελόν, πάλι, τον γνώρισε άσημο, γυμνό στο μπάνιο του Ντίμη Κρίτσα στο Παρίσι. Οι δυο τους την πείραζαν διότι είχε σοκαριστεί. Χόρευαν μαζί τα βράδια, ξενυχτούσαν, γέλαγαν, ζούσαν. «Τι περισσότερο είχε από τον Κούρκουλο που ήταν ένας Έλληνας θεός, ποτέ μου δεν κατάλαβα» θα μου πει, απαξιώνοντας τον νεανικό φίλο της».

Σύμβολο μιας εποχής αθωότητας, η Μαρλέν Καρρέρ, στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 30 Μαϊου 2015 άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 81 ετών στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες λόγω που επιβαρυμένου χαρακτήρα της υγείας της.

Γόνος μιας από τις σπουδαιότερες οικογένειες των Επτανήσων, που τα μέλη της γίνονταν βουλευτές, υπουργοί και ευγενείς στις αυλές των βασιλέων της Ελλάδας, έζησε τη ζωή με το δικό της μοναδικό τρόπο. Σπούδασε νομικά στην Ελβετία, γύρισε και παντρεύτηκε και χώρισε στην Ελλάδα, ενώ ζούσε στη λατρεμένη της Ζάκυνθο.

Εργάστηκε στην κρατική τηλεόραση, στην τράπεζα, στο πλευρό της Μελίνας Μερκούρη στο Υπουργείο Πολιτισμού, στο ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό σταθμό Seven X, στο κατάστημα του National Geographic της Αθήνας. Μέχρι σήμερα ασχολείτο με τα κοινά και τον πολιτισμό.

Πηγή: http://ellinikoskinimatografos.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close